Λουτσέσκου: "Απόλαυσα τη συνεργασία με τον Πανόπουλο, παρά τις φήμες για την προσωπικότητά του"

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε με υπερηφάνεια για τους ποδοσφαιριστές του, στήριξε τον Μανώλη Μπέρτο και αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Χρήστο Πανόπουλο.

Λουτσέσκου: "Απόλαυσα τη συνεργασία με τον Πανόπουλο, παρά τις φήμες για την προσωπικότητά του"

Ο Ρουμάνος προπονητής της Ξάνθης τόνισε: " Να συγχαρώ πρώτα απ' όλα τον Ολυμπιακό για το νταμπλ. Για εμάς ήταν μια φανταστική εμπειρία η παρουσία μας εδώ. Μπήκαμε με διάθεση να παλέψουμε για το τρόπαιο και είχαμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Κυριαρχήσαμε και προκαλέσαμε πίεση έχοντας ευκαιρίες χωρίς ταυτόχρονα να δώσουμε περιθώρια στον Ολυμπιακό. Δυστυχώς σ' ένα τέτοιο επίπεδο ένα λάθος είναι φυσιολογικό να το πληρώσεις.

Την τελευταία στιγμή του πρώτου ημιχρόνου δεχθήκαμε ένα γκολ που άλλαξε τη ροή του αγώνα. Χάσαμε το μυαλό μας, χάσαμε και την αυτοπεποίθηση που είναι στοιχεία σημαντικά σ' ένα τέτοιο ματς, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να σκοράρει από δύο προσωπικές ενέργειες. Αυτή είναι όμως η κατάσταση σε αυτό το επίπεδο, ομάδες που μπορούν να εκμεταλλευτούν τις καταστάσεις. Παίξαμε με όλη την καρδιά, δώσαμε ό,τι περισσότερο, αν δεν γινόταν το λάθος το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό.

Οι παίκτες μου πρέπει να είναι περήφανοι γιατί πέρυσι η ομάδα κινδύνευσε με υποβιβασμό και εφέτος έφτασε εδώ. Είναι μεγάλο επίτευγμα γιατί αντιμετωπίσαμε με ψηλά το κεφάλι τον Ολυμπιακό.

Ήταν δύσκολο για μας ν' αρχίσουμε με ντεσαβαντάζ τη σεζόν. Ήταν μια δυνατή εμπειρία να παίζουμε κάθε τρεις ημέρες με απόλυτη συγκέντρωση και με την ενέργεια να τελειώνει. Παίξαμε καλά στο πρωτάθλημα. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτή τη χρονιά και να κάνουμε κάτι καλύτερο την επόμενη.

Ο στόχος μας ήταν να κάνουμε καλό πρέσινγκ ψηλά γιατί θέλαμε να κυνηγήσουμε με ταχύτητα. Ελέγξαμε πολύ καλά το κέντρο, πιέσαμε όπως θέλαμε και δυστυχώς όταν έγινε το 2-0 ετοιμάζαμε την αλλαγή του Καπετάνου.

Φυσιολογικό να στηρίξουμε τον Μπέρτο γιατί αυτά τα λάθη γίνονται ακόμη και σε υψηλό επίπεδο. Πρέπει και αυτός να είναι περήφανος για τη χρονιά που έκανε εφέτος.

Είναι σαφές ότι ο Ολυμπιακός διαθέτει ποιότητα, είδατε τρεις ενέργειες και τρία γκολ. Παλέψαμε, αλλά αυτοί έχουν την εμπειρία. Απέναντί του πρέπει να σκοράρεις τουλάχιστον τη μία φορά στις τρεις ευκαιρίες. Αντίθετα ένα λάθος γι' αυτούς είναι αρκετό για να πετύχουν ένα γκολ. Ο κόσμος ήταν φανταστικός. Για να είμαι ειλικρινής ήμουν μπορεί χαρούμενος στην Ξάνθη γιατί ακόμη και στο δρόμο με σταματούσαν και μου έδιναν συγχαρητήρια.

Το αποτέλεσμα είναι 3-1, κατέκτησαν το κύπελλο. Κάνοντας τα λάθη που κάναμε είναι φυσιολογικό να πούμε ότι ο Ολυμπιακός πήρε δίκαια το κύπελλο.

Ήταν μια εκπληκτική χρονιά γιατί υπήρχαν διάφορες φήμες για την προσωπικότητα του κ.Πανόπουλου, αλλά εγώ απόλαυσα τη συνεργασία".

News 24/7

24MEDIA NETWORK