"Ξέρανε" τον Άρη στο φινάλε ο Πανιώνιος, νίκες για ΑΕΛ και Παναιτωλικό

O Γεσίλ σκόραρε στις καθυστερήσεις και οδήγησε τον Πανιώνιο σε σπουδαία νίκη με 2-1 εκτός έδρας επί του Άρη, που τον φέρνει αγκαλιά με την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου!

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΡΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΡΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ένα από τα ομορφότερα ματς της φετινής σεζόν έλαβε χώρα το απόγευμα της Τετάρτης (25/10) στην Θεσσαλονίκη, με τον Άρη να υποδέχεται τον Πανιώνιο και τους φιλοξενούμενους να φεύγουν από το "Βικελίδης" με μία σπουδαία νίκη.

Οι "κυανέρυθροι" προηγήθηκαν στο 39' με υπέροχη σόλο ενέργεια του Λάμπρου που είχε ως κατάληξη ένα διαγώνιο πλασέ ακριβείας, ο Άρης ισοφάρισε στο 74' με τον Πασά με κοντινό σουτ ενώ το γκολ της νίκης για την ομάδα του Γρηγορίου ήρθε στο 93' με... τακουνάκι του Γεσίλ.

Το αποτέλεσμα αυτό επιτρέπει στην ομάδα της Νέας Σμύρνης να κάνει άλμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του θεσμού, ενώ τις πιθανότητές τους να συνεχίσουν αύξησαν δύο ακόμα ομάδες της Super League Σουρωτή.

Η μία ήταν αυτή του Παναιτωλικού που με σκόρερ τους Πάουλο και Μαρκόβσκι "καθάρισε" με 2-0 τον Πανσερραϊκό και η άλλη αυτή της ΑΕΛ που έκανε επίδειξη δύναμης νικώντας 3-0 την Παναχαϊκή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK