Νίκησε Σπάρτη και βροχή ο Πλατανιάς

Ένα γκολ του αρχηγού, Φανούρη Γουνδουλάκη, ήταν αρκετό για τον Πλατανιά ώστε να κερδίσει 1-0 την Σπάρτη για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδας.

Νίκησε Σπάρτη και βροχή ο Πλατανιάς
goundoulakis EUROKINISSI SPORTS

Το παιχνίδι διεξήχθη κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, όμως ο αγωνιστικός χώρος, ευτυχώς για τις δυο ομάδες, ήταν σε καλή κατάσταση. Το πρώτο μέρος δεν είχε πολλές φάσεις με τον Πλατανιά να φτάνει κοντά στο γκολ με τον Γιορέντε και τους φιλοξενούμενους να χάνουν μια καλή στιγμή λίγο πριν το σφύριγμα του διαιτητή για το πρώτο ημίχρονο.

Τελικά το γκολ για τους Κρητικούς ήρθε στο 51ο λεπτό. Ο εκπληκτικός απόψε Γιορέντε μπήκε από τα πλάγια στην περιοχή, γύρισε την κατάλληλη στιγμή στον Φανούρη Γουνδουλάκη και αυτός με όμορφο πλασέ έκανε το 1-0. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τις δυο ομάδες να έχουν από μία καλή στιγμή, όμως όσο περνούσε η ώρα το γήπεδο γινόταν όλο και πιο βαρύ.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Καρυπίδης, Αποστολόπουλος, Πριντέτα, Γιορέντε, Στανισάβλιεβιτς, Μενδρινός (85' Ηλιάδης), Γουνδουλάκης, Ντίνας (69' Στάθης), Τσουράκης (78' Κάργας), Ντιλαβέρ.

ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Κραβαρίτης, Σιώπης, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Καρτσαμπάς (58' Ηλιόπουλος), Παπαχρήστος, Αναστασόπουλος, Μπανούσης, Οικονομόπουλος (84' Κατσίκης), Μπουντόπουλος (61' λ.τ. Βελλίνης), Αναστασάκος.

Σκόρερ: Γουνδουλάκης 51'.

2ος όμιλος

1) Ολυμπιακός 3 βαθμοί

2) Πλατανιάς 3 βαθμοί

3) Σπάρτη 3 βαθμοί

4) Χανιά 0 βαθμοί

* Ολυμπιακός και Χανιά έχουν ένα ματς λιγότερο

News 24/7

24MEDIA NETWORK