Nιόπλιας: "Τι τους είπα στο ημίχρονο..."

Ο Νίκος Νιόπλιας έβγαλε το καπέλο στους παίκτες του και εξήγησε πως η ομάδα του έφτασε στην ανατροπή και στον τελικό θρίαμβο στο "Γεντί Κουλε"./

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΦΗ - ΠΑΟ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΦΗ - ΠΑΟ EUROKINISSI SPORTS

AΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΦΗ

«Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε πολύ καλά και κυρίως στο πρώτο 10λεπτο – 15 λεπτό όπου βγήκαν επικίνδυνα στην πλάτη μας. Κατάφεραν και σημείωσαν ένα γκολ όμως από εκεί και πέρα άλλαξε όλη η μορφή του αγώνα. Δεν είναι μόνο ότι κερδίσαμε. Δεν κερδίσαμε βάσει τύχης αλλά βάσει σχεδίου, μάχης και όλα. Αν κοιτάξουμε την διαφορά κατηγορίας, νομίζω ότι κάναμε μια πολύ, πολύ μεγάλη νίκη.

Είτε παίζεις φιλικό, είτε αγώνα κυπέλλου και το κερδίζεις με ανατροπή, οι παίκτες μας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Και κυρίως για τους παίκτες μας. Και το σπουδαίο είναι ότι κερδίσαμε δικαιότητα με πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο. Για εμάς, είπαμε. Ο στόχος είναι πότε θα γυρίσει η ομάδα στην μεγάλη κατηγορία όμως αν θυμάστε καλά, και από την κλήρωση, είχα πει ότι δεν θα το παρατήσουμε.

Και στον Απόλλωνα παίξαμε πολύ καλά και δικαιούμασταν πολλά. Και σήμερα παίξαμε πολύ καλά και πήραμε αυτό που δικαιούμασταν. Εγώ δεν θέλω να πω ότι είμαι χαρούμενος, γιατί είμαι χαρούμενος όπως κάθε προπονητής. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτά τα παιδιά και για αυτόν τον κόσμο που με το αποτέλεσμα στο 0-1, είχαμε την βοήθεια τους και τους κάναμε ένα μεγάλο δώρο.

Το μόνο που είπα στα παιδιά ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε και ότι θα βρίσκαμε χώρους. Έπρεπε να ήμασταν τακτικά πειθαρχημένοι και τους είπα να κρατήσουμε τις θέσεις μας. Μπορούμε και μην φοβάστε τίποτα. Δεν παίζουμε με μια ομάδα Β’ κατηγορίας που προσπαθεί να κρατήσει το 0-1 αλλά να παίξει ποδόσφαιρο.

Ο ΟΦΗ δεν μπορεί να επιστρέψει με ένα αποτέλεσμα γιατί έχει μπροστά του έναν μαραθώνιο. Όλοι ξέρουμε το πρεστίζ της ομάδας. Δεν κάναμε τίποτα γιατί ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα, όπως σας έχω πει επανελειμμένα ότι είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει να περάσει χρόνος για να βρούμε καλό παιχνίδι γιατί είμαστε μια νέα ομάδα. Ανεβήκαμε από μια ερασιτεχνική κατηγορία και προσπαθούμε να φτιάξουμε ένα καλό γκρουπ. Θα έχουμε τα πάνω μας και τα κάτω μας, αρκεί να έχουμε την βοήθεια του κόσμου. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είναι κύριοι με όλη την σημασία της λέξης. Ο Στραματσόνι μας έδωσε συγχαρητήρια».

Πηγή: gentikoule.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK