Επίθεση-απάντηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε Μελισσανίδη και Κοντονή!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση-απάντηση, κάνοντας ευθεία επίθεση στον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή.

Επίθεση-απάντηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε Μελισσανίδη και Κοντονή!

Νέο επεισόδιο είχαμε στην κόντρα μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ με φόντο την επιλογή των βοηθών του Τάσου Σιδηρόπουλου.

Οι "ερυθρόλευκοι" εξέδωσαν ανακοίνωση-απάντηση, κάνοντας ευθεία επίθεση στον Δημήτρη Μελλισανίδη, τον οποίο χαρακτηρίζουν "κρυπτόμενο και 'αόρατο' ιδιοκτήτη" της Ένωσης, ενώ παράλληλα κατηγορούν τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή για παρεμβάσεις και επηρεασμό των διαιτητών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Υπουργός Αθλητισμού, σε ευνομούμενη Πολιτεία, δεν μπορεί να ευθυγραμμίζεται με την παράνομη διοίκηση της ΑΕΚ και τον κρυπτόμενο και «αόρατο» ιδιοκτήτη της και να ακολουθεί τις διαρροές και τις επίσημες ανακοινώσεις της.

Ο κύριος Κοντονής, με τις ωμές παρεμβάσεις του, ευτελίζει τους ποδοσφαιρικούς θεσμούς, επηρεάζει ευθέως τους διαιτητές και τους αθλητικούς παράγοντες και κάνει τη χώρα μας περίγελο διεθνώς, αλλά και στα μάτια του κάθε σκεπτόμενου Έλληνα πολίτη.

Αν θέλετε να μη γίνει ο τελικός κύριε Κοντονή, να έχετε το θάρρος να τον ματαιώσετε και να πάρετε την ευθύνη.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο κόσμος του έχουν εξαντλήσει την υπομονή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Επίθεση της ΑΕΚ στην ΕΠΟ: "Έχετε τελειώσει και δεν σας το έχουν πει…"
Κοντονής: "Αν δεν τηρηθούν τα συμφωνηθέντα, θ' αποφασίσω εγώ..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK