Μίτσελ: "Δεν θα μας υποδεχθούν με λουλούδια στην Τούμπα, αλλά δεν θα πάω με κράνος!"

"Δεν θα πάω εκεί φορώντας ένα κράνος. Όσο και να με προειδοποιείτε, εγώ θα πάω να παίξω ποδόσφαιρο", σχολίασε στην συνέντευξη Τύπου ο Μίτσελ, μετά τον πρώτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ. Τι είπε για τη διαιτησία.

Μίτσελ: "Δεν θα μας υποδεχθούν με λουλούδια στην Τούμπα, αλλά δεν θα πάω με κράνος!"

Αρχικά ρωτήθηκε για το γεγονός ότι παρά το εκρηκτικό ξεκίνημα στον αγώνα, ο Ολυμπιακός δεν έφτασε σε μια νίκη που δεν τον εξασφαλίζει: "Γιατί το λέτε αυτό; Δεν μας εξασφαλίζει το σκορ, αλλά μας εξυπηρετεί, έχουμε κερδίσει. Πιστεύω ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι, μας άξιζε η νίκη και με μεγαλύτερο σκορ. Κυριαρχήσαμε και με 11 εναντίον 11 και με πλεονέκτημα. Πήραμε προβάδισμα σ' ένα πολύ ισορροπημένο ζευγάρι. Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις με αντιπάλους όπως ο ΠΑΟΚ και να κερδίζεις 5-0".

Στην συνέχεια ήρθε η ερώτηση για την αποβολή. Ο Μίτσελ απάντησε ποδοσφαιρικά: "Η αποβολή του παίκτη του ΠΑΟΚ δεν μας ευνόησε, κλείστηκε πάρα πολύ ο αντίπαλος μετά από αυτήν. Στην επανάληψη κάναμε μεγάλη προσπάθεια, παίξαμε πολύ επιθετικά αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Αλλά είμαι πολύ ικανοποιημένος. Και πιστεύω ότι θα περάσουμε".

Η ερώτηση επανήλθε σχετικά με την απόφαση του διαιτητή: "Ποτέ δεν μιλάω για την διαιτησία. Δεν μίλησα πριν 3 εβδομάδες όταν παίξαμε στην Τούμπα, δεν θα το κάνω και τώρα. Αν δείτε όλες τις συνεντεύξεις μου στον Ολυμπιακό αλλά και σε όσες ομάδες εργάστηκα, ποτέ δεν σχολίασα τους διαιτητές. Ακόμα και αν σε προκαλούσαν να το κάνεις. Ποτέ δεν μιλάω για τον διαιτητή. Γίνονται ανθρώπινα λάθη, όπως αυτό στην Τρίπολη που χάσαμε στο τέλος. Δείτε ξανά την συνέντευξη Τύπου στην Τούμπα. Δεν μίλησα για την διαιτησία."

Ακολούθησε ερώτηση για δήλωση Γεωργιάδη που ευχήθηκε να μην υπάρχει αποβολή και πέναλτι στην ρεβάνς: "Και εγώ δεν θα ήθελα. Ελπίζω να μην υπάρχουν κόκκινες, πέναλτι και μπουνιές εκτός φάσης. Να μην υπάρχουν κλωτσιές. Να μην αναγκαστεί να δώσει ο διαιτητής κόκκινη και πέναλτι".

"Κοιτάξτε, εγώ θέλω να μην υπάρχει ποδοσφαιρικός πόλεμος. Προσπαθώ να συνεισφέρω σε αυτό. Και αυτό κάνω στην παρουσία μου στην Ελλάδα. Όπως στο επεισόδιο που έγινε με τον προπονητή του Παναθηναϊκού, τον Γιάννη Αναστασίου, που έτρεξα να ηρεμήσω τα πράγματα. Μου αρέσει να μιλάω για το ποδόσφαιρο, μπορεί κάποιοι να θυμώνουν που δεν μιλάω για άλλα πράγματα, όμως εγώ αγαπάω το ποδόσφαιρο. Φαντάζομαι ότι δεν θα μας υποδεχθούνε με ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα (σ.σ. γέλια). Αλλά δεν θα πάω εκεί φορώντας ένα κράνος. Όσο και να με προειδοποιείτε, εγώ θα πάω να παίξω ποδόσφαιρο".

Για να καταλήξει στο τέλος: "Έχω την αίσθηση ότι με αντιμετωπίζετε σαν να χάσαμε, σαν να μην αξίζαμε τη νίκη. Σαν να έκανε 19-1 τελικές ο ΠΑΟΚ. Στο πρωτάθλημα νικήσαμε 4-0. Σήμερα κάναμε περισσότερες τελικές αλλά βάλαμε 2 γκολ. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι για την πρόκριση στον τελικό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK