Περέιρα: "Μακάρι να είχαμε μεγαλύτερο μπάτζετ και να φέρναμε καλύτερους ποδοσφαιριστές"

Ο Βίτορ Περέιρα αναγνώρισε ότι στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός, υπερασπίστηκε όμως τη δουλειά του και τους ποδοσφαιριστές του, ενώ μοιράστηκε το νταμπλ με τον Μίτσελ.

Περέιρα: "Μακάρι να είχαμε μεγαλύτερο μπάτζετ και να φέρναμε καλύτερους ποδοσφαιριστές"

Ο Πορτογάλος προπονητής των νταμπλούχων τόνισε: " Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε προβλήματα γιατί η Ξάνθη μάς πίεσε ψηλά και δεν κάναμε καλά οργανωμένες επιθέσεις. Όλο αυτό μάς έκανε να φαινόμαστε ανεπαρκείς. Στη συνέχεια βελτιωθήκαμε, οργανωθήκαμε αμυντικά, ήμασταν πιο συμπαγείς και μετά το 2-0 όλα έγιναν πιο εύκολα, με αποτέλεσμα το 3-1 να έρθει άνετα.

Είναι πολύ όμορφο το γκολ του Τσόρι και σημαντικό επίσης γιατί μας βοήθησε να φτάσουμε στο δεύτερο τίτλο της χρονιάς. Και είμαστε ευτυχισμένοι γι' αυτό.

Αλήθεια είναι θα ήθελα να προχωρήσουμε περισσότερο στο Europa League. Ήταν όμως δύσκολο εκείνη την περίοδο να διορθώσουμε κάποια λάθη και γι' αυτό αποκλειστήκαμε. Κατακτήσαμε όμως το πρωτάθλημα με 13 πόντους διαφορά και σήμερα το κύπελλο, οπότε δεν μπορούμε παρά να είμαστε επιτυχημένοι.

Φυσικά ο Μίτσελ έχει μερίδιο στην επιτυχία του νταμπλ. Θέλω πάντως να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές γιατί αυτοί κέρδισαν, τον κόσμο γιατί μας βοήθησε και τον πρόεδρο. Οι τίτλοι δεν ανήκουν στους προπονητές.

Υπήρχαν παιχνίδια που παίξαμε ποιοτικά και νικήσαμε και άλλα που κερδίσαμε επιμένοντας μέχρι τέλους, υπήρχαν παιχνίδια όλων των ειδών. Καταλήξαμε όμως να πάρουμε δύο τίτλους και αποδείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα. Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από εμάς. Δεν υπάρχουν τέλειες ομάδες που να παίζουν πάντα καλά. Μακάρι να είχαμε μεγαλύτερο μπάτζετ για να φέρουμε καλύτερους ποδοσφαιριστές, έχουμε όμως δείξει ότι είμαστε οι καλύτεροι.

Θα ήθελα να αφιερώσω τους τίτλους στους φιλάθλους γιατί χωρίς σ' εκείνους δεν θα τα είχαμε καταφέρει, στον πρόεδρο γιατί μας στηρίζει και στους ποδοσφαιριστές με τις οικογένειές τους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK