Θεοδωρίδης: "Ο Κοντονής φαίνεται εχθρός του Ολυμπιακού"

"Χείμαρρος" ήταν στις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους στο "Γ. Καραϊσκάκης" ο Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ που δεν έγινε και στον Σταύρο Κοντονή.

Θεοδωρίδης: "Ο Κοντονής φαίνεται εχθρός του Ολυμπιακού"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στη ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου που δεν έγινε, τον διαιτητή του τελικού και τον Σταύρο Κοντονή αναφέρθηκε ο Σάββας Θεοδωρίδης στις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Για τον πρώτο ημιτελικό στην Τούμπα: "Τους είχα κάνει κάτι δηλώσεις ότι αν θέλουν να στείλουν την Κ27, Κ17 ή όποια θέλουν. Να ξέρουν ότι εμείς δεν κάνουμε εκπτώσεις και όταν λέω εκπτώσεις καταλαβαίνουν όλοι τι εννοούμε. Για τον ΠΑΟΚ να πω κάποια πράγματα. Το παιχνίδι είχε τελειώσει από το 22ο λεπτό όταν ένα μπουκάλι χτύπησε τον κ. Σίλβα. Τότε ο διαιτητής μας πήρε μέσα στα αποδυτήρια και πολλοί από τον ΠΑΟΚ όπως ο Τζαβέλλας με παρακάλεσαν να συνεχιστεί το παιχνίδι για να μην μηδενιστεί ο ΠΑΟΚ. Γίνεται εκείνο το δήθεν πέναλτι. Εδώ έγινε το καταφανές πέναλτι στο ματς Ατλέτικο - Μαρτσελόνα δεν σφυρίζεται και δεν έγινε απολύτως τίποτα. Ξαναμπαίνουμε στα αποδυτήρια και τότε πάω και βρίσκω τον διαιτητή και του λέω να συνεχίσουμε το παιχνίδι, είναι αμαρτία. Τα λέω σήμερα και αν μπορεί έστω και ένας ας έρθει να με διαψεύσει.

Δακρυγόνα, αστυνομίες, τραυματισμοί, χάλασε ο κόσμος, κλείνουμε με αυτό. Ο Ολυμπιακός έκανε τα αδύνατα δυνατά να συνεχιστεί ο αγώνας, ο ΠΑΟΚ έκανε τα αδύνατα δυνατά για να μηδενιστεί. Τελειώσαμε. Είμαι καθαρός, αυτά γίνανε και τίποτα άλλο".

Για την ΑΕΚ: "Είχα κάνει μία δήλωση όταν χάσαμε 1-0 από την ΑΕΚ, είχα πει πως θέλω στον τελικό την ΑΕΚ, να που βγήκε, γιατί οι παίκτες μας έχουν περισσότερο από ποτέ υποχρέωση μετά από το μοναδικό ματς που χάσαμε να δώσουν τον εαυτό τους. Δεν ξέρω τι θα κάνουν για να κερδίσουν αυτό το παιχνίδι και να φανεί ποιος άξιζε να πάρει εκείνο το παιχνίδι.

Εγώ πιστεύω ότι τα παιδιά θα κάνουν το καθήκον, τους ο προπονητής είναι άριστος, του έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη, εύχομαι να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι από τις δύο ομάδες αλλά πιστεύω πάρα πολύ στην ομάδα μου".

Για την επιλογή του Σιδηρόπουλου να "σφυρίξει" τον τελικό: "Διάβασα σε μία εφημερίδα πως θέλω διαιτητή τον Σιδηρόπουλο. Ποιος το είπε αυτό; Εγώ το είπα; Λοιπόν, άμα τον θέλει ο κ. Κοντονής, εγώ τον θέλω επί 10. Ό,τι λένε εκείνοι, εγώ το θέλω επί 10. Ο Ολυμπιακός δεν έχει τέτοια προβλήματα και μην προσπαθούν να του τα δημιουργήσουν. Το καταλάβατε όλοι σας. Εγώ ελπίζω πως θα σηκώσουμε το κύπελλο".

Για τον Σταύρο Κοντονή: "Από εκεί και πέρα τους ξέρει απ’ έξω αυτούς που ασχολούνται. Έχει και τις φωτογραφίες τους, έχει τα πάντα και τίποτα δεν έκανε. Για όλα φταίει ο Ολυμπιακός. Και ρωτήστε εμένα και τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Γιατί δεν υπολογίζουν τα 5 εκατομμύρια φιλάθλους του Ολυμπιακού, που είναι ο μισός πληθυσμός της Ελλάδας;

Σκεφτείτε τώρα εσείς τους φιλάθλους αυτούς, τι παράπονα κάνουν όλοι αυτοί σε εμένα. Τι τηλέφωνα παίρνουνε, από όλα τα σημεία της Ελλάδος, ωρύονται, ο άνθρωπος φαίνεται σαν να είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του Ολυμπιακού, μιλάω τώρα για τον κόσμο του Ολυμπιακού, για τίποτα άλλο, δεν έχουμε κάνει τίποτα, δεν έχουμε δώσει το παραμικρό δικαίωμα μες το Καραϊσκάκη, όλοι μας δίνουνε συγχαρητήρια, ακόμα και το Μακεδονία TV στην εκπομπή του λέει: "πως τα καταφέρανε και ο κόσμος του Ολυμπιακού έγινε τόσο κόσμιος;" και για αυτό τιμωρεί συνέχεια τον Ολυμπιακό. Ε, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα! Επιτέλους αν θελήσει εκείνος που λέει ότι θέλει να βάλει το ποδόσφαιρο, ας ασχοληθεί με άλλες εγκληματικές οργανώσεις, που ανέφερα προηγουμένως.

Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σύλλογος, έχει τον κόσμο του, που αυτή τη στιγμή είναι πάρα πολύ στεναχωρημένος με αυτή την κατάσταση, διότι θα του στερήσει το θέαμα της ομάδας, διότι γι’ αυτό ζει ο κόσμος, δεν το έχει καταλάβει και για όλα φταίει ο Ολυμπιακός".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Και τυπικά στον τελικό του Κυπέλλου ο Ολυμπιακός

News 24/7

24MEDIA NETWORK