Ύμνοι για Ρέτσο και σίγουρος για την πρόκριση ο Μπέντο

Ο Πάουλο Μπέντο αποθέωσε τον Παναγιώτη Ρέτσο στη συνέντευξη Τύπου, εξέφρασε πίστη για καλύτερες ημέρες από τον Καρντόσο ενώ δήλωσε σίγουρος για πρόκριση στο Περιστέρι.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ:

Ήταν ένα τρελό παιχνίδι. Θα μπορούσε ο Ολυμπιακός να πάρει σκορ πρόκρισης από το πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο μέρος λίγο έλειψε να το χάσει κιόλας από ένα δικό του λάθος. Έβγαλε και μία εικόνα ότι μπορεί να ήταν και καλύτερος από κάποια ματς που έχει κερδίσει. Γενικότερα, τι γεύση σάς αφήνει ενόψει της ρεβάνς;

"Η γεύση που μου έχει μείνει είναι ότι κάναμε πολλά καλά πράγματα, ξεκινήσαμε στο πρώτο ημίχρονο πολύ δυναμικά, παίξαμε με καλή ποιότητα και στα 90 λεπτά. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, περισσότερο στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και στο δεύτερο απέναντι σε μία ομάδα που επέλεξε μία στρατηγική. Βρήκαμε τους διαδρόμους να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Δεν καταφέραμε να τις τελειώσουμε αυτές τις φάσεις. Παίξαμε σε έναν αντίπαλο που προσπάθησε να μας παίξει σε διαφορετικό ρυθμό απ' ό,τι εμείς. Ήμασταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είναι ένα αποτέλεσμα που δεν μας ικανοποιεί. Είναι άδικο το αποτέλεσμα. Η πρόκριση είναι ανοικτή, αν και δεν το επιθυμούσαμε σήμερα. Θα παίξουμε στο δεύτερο ματς, θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας και είμαστε σίγουροι ότι θα είμαστε εμείς η ομάδα που θα προκριθεί στην επόμενη φάση".

Κάνατε την τρίτη σερί δοκιμή στον αμυντικό χαφ και μετά τους Ρομαό, Μπουχαλάκη βάλατε τον Ρέτσο. Θα θέλαμε ένα σχόλιο για αυτό. Κι επίσης ένα σχόλιο για το περιβραχιόνιο που πήρε ο μικρός.

"Σε σχέση με το πρώτο ερώτημα, είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση του Ρέτσου. Αμυντικά έδειξε μία καλή διάθεση. Έδειξε μία ικανότητα να ανακτήσει την μπάλα όταν έπρεπε. Επιθετικά έδειξε ότι έχει την ταχύτητα να προχωρήσει το παιχνίδι. Ως αντικαταστάτης του Λούκα έδειξε ότι έχει μία εξυπνάδα και ικανότητα να διαχειριστεί το παιχνίδι. Έδειξε ότι παρότι είναι νέος, έχει ιδιαίτερα υψηλά επίπεδο ως προς το τεχνικό κομμάτι. Είναι ένας επαγγελματίας που έχει πάρα πολλά να δώσει. Είναι ένας παίκτης που έχει την ικανότητα να βοηθάει την ομάδα σε επίθεση και άμυνα. Έχουμε πολλά πράγματα να δούμε στο μέλλον από τον Ρέτσο. Είναι ένας παίκτης που μας έχει αφήσει ευχαριστημένους όχι μόνο από αυτή τη θέση, αλλά και σε όσες θέσεις έχει παίξει. Στην προπονητική και ποδοσφαιρική μου καριέρα δει πολλούς αρχηγούς, και ο Ρέτσος είναι ένας από αυτούς που δείχνει ότι είναι άξιος επαγγελματίας. Έχει μεγάλη εμπειρία από αυτή τη θέση στην ομάδα των Νέων και έχει όλα τα προσόντα για να τα πραγματοποιήσει όλα αυτά".

Ο Καρντόσο έχασε πάλι κλασικές ευκαιρίες, ενώ παλαιότερα τις έβαζε με κλειστά μάτια. Σας προβληματίζει αυτό; Μήπως είναι και ψυχολογικό το γεγονός ότι δεν σκοράρει; Έχετε μιλήσει μαζί του;

"Όχι, δεν έχω καμία αμφιβολία για το ποιος είναι ο Καρντόσο, για τη συμπεριφορά του. Ξέρω ότι δεν βλέπουμε αυτό που βλέπαμε στο παρελθόν. Περνάει μία φάση που δεν έχει την αποτελεσματικότητα που είχε. Κάτι μικρό τού λείπει εκείνη τη στιγμή για να πετύχει αυτό που ξέρει καλά. Είμαι ευχαριστημένος από τη συμπεριφορά του και από τον τρόπο που προπονείται. Ξέρουμε τι μπορεί να προσφέρει. Τον γνωρίζουμε πολύ καλά. Δεν έχω καμία αμφιβολία για το τι μπορεί να προσφέρει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χωρίς γκολ Ολυμπιακός και Ατρόμητος και τώρα... ντέρμπι
Ο Ρέτσος και οι πιο νέοι αρχηγοί στην ιστορία του ποδοσφαίρου!

News 24/7

24MEDIA NETWORK