Αιχμές Ουζουνίδη για τη διαιτησία!

Μπορεί στις δηλώσεις του με το σφύριγμα της λήξης να μην είπε κάτι για τον διαιτητή Κύζα, στη συνέντευξη Τύπου, ωστόσο, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έριξε... καρφιά για τις αποφάσεις στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM)
ouzounidis MOTIONTEAM

Για το παιχνίδι, είπε: "Ξέραμε πριν το παιχνίδι ότι με όλα όσα περιμέναμε να συναντήσουμε, έπρεπε να ήμασταν πάρα πολύ καλοί για να μπορέσουμε να προκριθούμε. Στο πρώτο ημίχρονο το κάναμε αυτό. Παρά ότι ο ΠΑΟΚ ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0 Παίξαμε πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο, κάναμε πάρα πάρα πολλές ευκαιρίες, και όλα θα ήταν διαφορετικά για μας αν είχαμε εκμεταλλευτεί μια από αυτές. Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε άσχημα. Δεν έχω παράπονα από τους παίκτες διότι οι κανόνες σήμερα δεν ήταν οι ίδιοι.

Για μας, τελειώνει ένα στόχος. Τα play off δεν θα έχουν τόσο μεγάλη σημασία για την θέση έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί οι συνθήκες στα Ευρωπαϊκά εισιτήρια. Θα πρέπει από την επόμενη μέρα και μετά να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για το αύριο. Οι μεγάλες ομάδες δε πρέπει να στέκονται σε μια αποτυχία. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να δυναμώσουμε στο αγωνιστικό κομμάτι διότι στο άλλο κομμάτι, οι αντίπαλοί μας είναι δυνατοί στο πρώτο μέρος".

Για την διαιτησία, ανέφερε: “Στο πρώτο ημίχρονο φάνηκε ότι ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Περιμέναμε στο δεύτερο ματς να υπάρχει ατμόσφαιρα και πίεση προς τον διαιτητή. Η κόκκινη κάρτα στο σημείο που ήρθε, όταν ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 2-0, μας έβγαλε από το παιχνίδι. Η δεύτερη κάρτα του Χουλτ δεν είναι κάρτα. Οι κανονισμοί του ποδοσφαίρου σήμερα δεν ήταν οι ίδιοι. Ποδοσφαιρικά φταίμε εμείς που δεν σκοράραμε".

Για την αλλαγή του Μπίσεσβαρ, τόνισε: “Το γκολ ήρθε στο τρίτο λεπτό του δευτέρου μέρους. Και μετά δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε το ματς. Είχαμε τις κλασικές ευκαιρίες και δεν το κάναμε. Εμείς φταίμε… Όταν έχεις τρία τετ-α-τετ και δεν τα βάζεις…”.

Για την επόμενη μέρα, είπε: “Σας το είπα… ξεκινάει από αύριο. Για μας τα play off δεν έχουν τόσο μεγάλη σημασία χωρίς να σημαίνει ότι θα είμαστε αδιάφοροι”.

News 24/7

24MEDIA NETWORK