Ανακοίνωσε Μολέδο η Ιντερνασιονάλ

Ποδοσφαιριστής της Ιντερνασιονάλ είναι και με τη βούλα ο Ροντρίγκο Μολέδο! Βέβαια η ανακοίνωση των Βραζιλιάνων κρύβει μία πληροφορία που δεν βγάζει από το παιχνίδι τον ΠΑΟΚ!

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Μία ανακοίνωση πολλά ερωτηματικά. Η Ιντερνασιονάλ έκανε και επίσημα γνωστή τη συνεργασία της με τον Ροντρίγκο Μολέδο. Με μία όμως διαφορά. Η συμφωνία θα ξεκινήσει από το καλοκαίρι του 2018!

Τι σημαίνει αυτό; Καταρχάς που ίσως πάμε σε οριστική ρήξη με την πλευρά του Παναθηναϊκού ή ότι πιέζουν τους πράσινους έτσι ώστε να τον αφήσουν να αποχωρήσει με το μικρότερο δυνατό ποσό.

Υπάρχουν βέβαια δυο ατάκες που μπορούν να ερμηνευτούν ξεχωριστά η κάθε μία. Η σημείωση " από το καλοκαίρι του 2018" αφήνει ένα ανοιχτό παράθυρο στον ΠΑΟΚ για να τον αποκτήσει δανεικό μέχρι το καλοκαίρι από το "τριφύλλι".

Είναι ολοφάνερο πως η Ιντερνασιονάλ θέλει να... ξεκόψει τον αέρα στον δικέφαλο του βορρά, αλλά και του παίκτη αναφέροντας πως: " ο αθλητής έχει υπογράψει προσύμφωνο που ξεκινά στις 1/7/2018 το οποίο σέβεται όλους τους σχετικούς κανόνες της FIFA", μία ατάκα που απαντά στα δημοσιεύματα πως τα προσύμφωνα είναι ενδέχεται να μην "δένουν" οριστικά έναν ποδοσφαιριστή.

Με την τελευταία ατάκα ουσιαστικά... δένει τον γάιδαρο της και από εκεί και πέρα όποιος θέλει να αποκτήσει τα δικαιώματα του Μολέδο (πχ ο ΠΑΟΚ) θα πρέπει να διαπραγματευτεί μαζί τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK