Αποστολόπουλος: "Ονειρεμένο ντεμπούτο"

Για ονειρεμένο ντεμπούτο έκανε λόγο ο Κώστας Αποστολόπουλος ο οποίος σημείωσε ότι βάζει το κεφάλι κάτω και συνεχίζει να δουλεύει για να πάρει και άλλες ευκαιρίες.

Αποστολόπουλος: "Ονειρεμένο ντεμπούτο"

Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας των Νέων του Παναθηναϊκού Κώστας Αποστολόπουλος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα κόντρα στην Προοδευτική. Ο επιθετικός του Τριφυλλιού λίγο μάλιστα έλειψε να χριστεί σκόρερ με την τύχη να του γυρνάει την πλάτη και την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι.

Ο ίδιος όμως έκανε λόγο για ένα ονειρεμένο ντεμπούτο στις δηλώσεις του υποστηρίζοντας ότι το περίμενε καιρό και τονίζοντας ότι θα συνεχίσει να δουλεύει σκληρά για να πάρει και άλλες ευκαιρίες.

"Ήταν ένα καλό ντεμπούτο για μένα. Ονειρεμένο. Το περίμενα πάρα πολύ καιρό. Ευχαριστώ τους προπονητές μου, που μου έδωσαν την ευκαιρία. Κρατάω το κεφάλι κάτω και συνεχίζω την πολλή δουλειά, για να υπάρξουν και άλλες ευκαιρίες".

Τι σκέφτηκες όταν ο προπονητής σου είπε να μπεις;

"Δεν σκέφτηκα κάτι συγκεκριμένο, προσπάθησα να εφαρμόσω τις οδηγίες του. Χρειάζομαι δουλειά θα προσπαθήσω να κερδίσω και άλλη ευκαιρία, προκειμένου κάποια στιγμή να ενσωματωθώ στην ομάδα. Εγώ πιστεύω στις δυνατότητες μου και όποτε μου ζητηθεί, θα είμαι εκεί".

Τι σημαίνει για σένα να αγωνίζεται με τους πρώην συμπαίκτες σου στην ακαδημία;

"Στην ακαδημία γίνεται τρομερή δουλειά, οι προπονητές δίνουν το 100% και το αποτέλεσμα φαίνεται στο γήπεδο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK