Ενδεκάδα με Μολέδο, Σιλά, Διούδη και Ινσούα!

Μια αρκετά… ενδιαφέρουσα (απ’ όλες τις απόψεις) ενδεκάδα επέλεξε ο Μαρίνος Ουζουνίδης για την πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο Ελλάδος, κόντρα στην ΑΕΛ, που θα ξεκινήσει στις 8.30 μ.μ. της Τετάρτης (20/9) στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
xatzigiovanis EUROKINISSI SPORTS

Ο Ελληνας τεχνικός επέλεξε τελικά να ρίξει στο βασικό σχήμα τον Ροντρίγο Μολέδο, ο οποίος επιστρέφει σε φουλ δράση, ένα μήνα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο ματς με τον Πλατανιά στα Περιβόλια. Από εκεί και πέρα, οι Σωκράτης Διούδης, Εμάνουελ Ινσούα ετοιμάζονται για το ντεμπούτο τους με το «τριφύλλι», ενώ ο Γιακούμπα Σιλά θα ξεκινήσει για πρώτη φορά ως βασικός (είχε παίξει αλλαγή κόντρα στον Απόλλωνα).

Οι έντεκα που επέλεξε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού είναι οι: Διούδης, Γιόχανσον, Μολέδο, Κουρμπέλης, Ινσούα, Χατζηγιοβάνης, Ρέις, Σιλά, Μουνιέ, Λουτσιάνο και Τσάβες. Στον δε πάγκο βρίσκεται για πρώτη φορά φέτος και ο Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος άφησε πίσω του τον πολύ σοβαρό τραυματισμό στον αστράγαλο που τον κράτησε εκτός για περίπου 4 μήνες. Μαζί του είναι οι Βλαχοδήμος, Μολίνς, Χίλιεμαρκ, Χουλτ, Ευαγγέλου και Μπουζούκης.

Από την άλλη πλευρά, ο τεχνικός της ΑΕΛ, Τζάκι Ματάισεν επέλεξε το 3-6-1 και τους Μπόζοβιτς, Κούσα, Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Ρέντζα, Φατιόν, Δερμιτζάκη, Κρίζμαν, Γουάλας, Λεοζίνιο, Περόνε.

Στον πάγκο θα βρίσκονται οι Σαφαρίκας, Ναβάρο, Ναζλίδης, Ζίζιτς, Κρητικός, Μπάμπιτς, Γιαννιτσάνης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK