Κατεβασμένα μούτρα από τον Ουζουνίδη...

Αφού επανέλαβε πως ούτε ο ίδιος περίμενε πως το ματς με τη Λαμία θα διεξαχθεί κανονικά, ο Μαρίνος Ουζουνίδης εξήγησε τι πήγε στραβά για τον Παναθηναϊκό και έχρισε φαβορί τη Λαμία.

ΛΑΜΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Ουζουνίδης EUROKINISSI

Στην αδυναμία που έδειξε η ομάδα του, αφενός να ανταποκριθεί στις ειδικές συνθήκες του… χιονισμένου αγώνα με τη Λαμία αφετέρου να εκμεταλλευτεί τα όποια λάθη του αντιπάλου της, στάθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου, μετά τη συντριβή του Παναθηναϊκού, αφήνοντας αιχμές και για την απόφαση του Αρετόπουλου ν' αποφασίσει την κανονική διεξαγωγή του αγώνα.

" Πριν αρχίσει το ματς, είχαμε την εντύπωση πως δεν θα αρχίσει. Αυτές ήταν οι πληροφορίες που είχαμε από τον έλεγχο που έκαναν κι αυτά που μας είπαν οι διαιτητές. Τελικά άρχισε κι όπως ήταν φυσιολογικό δεν θα μπορούσε να παιχθεί ποδόσφαιρο. Ήταν στο ποιος θα έκανε τη φάση, ποιος θα ήταν πιο τυχερός και δυνατός. Αυτή ήταν η διαφορά του παιχνιδιού.

Η Λαμία τις φάσεις που είχε τις έκανε γκολ, εμείς δεν τις βάλαμε. Όμως πρέπει να πούμε και πως οι παίκτες της Λαμίας έδειξαν περισσότερη δύναμη μέσα στο παιχνίδι κι αυτός ήταν κι ο λόγος που έγινε αυτή η διαφορά. Σίγουρα το αποτέλεσμα ήταν πολύ άσχημο για εμάς, όμως υπάρχει και η ρεβάνς και θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για να το ανατρέψουμε. Η Λαμία είναι πλέον το φαβορί για την πρόκριση κι εμείς οφείλουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε στη ρεβάνς".

Για το αν επηρεάστηκε ο Παναθηναϊκός απ’ την ξαφνική απόφαση του διαιτητή να γίνει το ματς και την πιο υποφερτή εικόνα του στο β’ ημίχρονο, ο 49χρονος τεχνικός τόνισε: " Σ' αυτό το γήπεδο, είναι λογικό να γίνονται πολλά λάθη. Σας είπα, ο αντίπαλος έβαλε γκολ αυτά τα λάθη, εμείς όχι…".

News 24/7

24MEDIA NETWORK