Ουζουνίδης για Ρέις, Μολίνς, Εμποκού και Κλωναρίδη

Είχαν ενδιαφέρον τα όσα είπε ο Μαρίνος Ουζουνίδης για τους τέσσερις ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Ουζουνίδης για Ρέις, Μολίνς, Εμποκού και Κλωναρίδη

Για πρόσωπα ξεχωριστά ρωτήθηκε και απάντησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, λέγοντας την άποψή του για τον Νούνο Ρέις, τον νεοαποκτηθέντα Γκιγέρμο Μολίνς, τον επανακάμψαντα Εμποκού και τον Κλωναρίδη που γύρισε.

Μετά το 4-0 επί του Αστέρα στη Λεωφόρο και τη σχεδόν σίγουρη πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου ο προπονητής του Παναθηναϊκού δήλωσε: " Δεν μπορούμε να πούμε ότι αυτοί είμαστε, αλλά το στιλ της ομάδας που θέλω είναι αυτό. Με κατοχή μπάλας και πίεση. Με τις προσθήκες και τις επιστροφές νομίζω πως θα είμαστε καλύτερα

Ο Ρέις κέρδισε τη θέση του με την εμφάνιση που πραγματοποιεί τελευταία. Έβαλε και το γκολ στο πέμπτο λεπτό και είναι σημαντικό που κερδίζουμε ένα παίκτη. Τον Μολίνς τον πιστεύουμε αρκετά, θα χρειαστεί όμως χρόνο. Αν όλα πάνε όλα καλά και βρει ρυθμό, θα μας βοηθήσει.

Ως ομάδα ο Αστέρας πιέζει ψηλά. Έπρεπε να φέρουμε γρήγορα την μπάλα μπροστά και μας βγήκε. Μπήκε νωρίς το γκολ και είχαμε αυτοπεποίθηση, μπορούμε όμως να βελτιωθούμε κι άλλο.

Δεν είναι μόνο ο Εμποκού, αλλά και ο Κλωναρίδης. Είναι παίκτες ταχυδυναμικοί και αυτό μου αρέσει. Μου αρέσει η πίεση ψηλά και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Τα συνεχόμενα παιχνίδια και οι απουσίες δεν μας δίνουν τη δυνατότητα να αφομοιώσουμε πράγματα. Τώρα ξέρουμε ότι με αυτό το γκρουπ θα δουλέψουμε και θα μπορέσουμε να βγάλουμε κι άλλα πράγματα στο παιχνίδι μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός τεσσάρων... Αστέρων
Ο Βαρδινογιάννης χώρισε στα δύο τη Λεωφόρο
Ο "γεννημένος σκόρερ" Μολίνς υποσχέθηκε πολλά γκολ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK