Oυζουνίδης: "Οι μεταγραφές τον Ιανουάριο είναι δύσκολη υπόθεση"

O Mαρίνος Ουζουνίδης μίλησε για πολλοστή φορά για τις μεταγραφές αναγνωρίζοντας ότι δεν είναι εύκολο για τον Παναθηναϊκό να βρει τους παίκτες που χρειάζεται.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟΝΙΣΕ

«Για μας ήταν πολύ σημαντικό να πάρουμε αποτέλεσμα για να δούμε εντελώς διαφορετικά το δεύτερο παιχνίδι. Είμαστε ικανοποιημένοι από αυτό. Πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Είχαμε δυσκολίες στο πρώτο ημίχρονο. Είχαν οργάνωση και κάναμε λάθη, ενώ καθυστερούσαμε στις πάσες. Έπρεπε να παίξουμε με περισσότερες κάθετες για να κάνουμε ευκαιρίες. Βοήθησε το δεύτερο γκολ.

Κοιτάξαμε στη συνέχεια να ξεκουράσουμε και κάποιους παίκτες. Είμαι ικανοποιημένος και από το αποτέλεσμα, από τους νεαρούς Ευαγγέλου και Χατζηγιοβάννη και κάποιους που δεν παίζουν πολύ. Κάποια πράγματα μπορούμε να τα κάνουμε καλά και κάποια όχι τόσο. Θα γίνουμε καλύτεροι στη συνέχεια. Προσπαθούν τα παιδιά και δουλεύουν πολύ. Συγχαρητήρια στον κόουτς για τη δουλειά που κάνει και συνολικά για την ομάδα του Κισσαμικού που είναι από τις καλύτερες στη Β’ Εθνική».

Για τους νεαρούς κι αν μπορούν να αποτελέσουν κέρδος μέχρι το τέλος της σεζόν: «Τα παιδιά τα εμπιστευόμαστε και κάνουν προπονήσεις μαζί μας. Η παρουσία τους στα παιχνίδια ξεκινούν από τους ίδιους και από την προσπάθειά τους. Το κύπελλο μας ενδιαφέρει. Μου έχουν δείξει ότι μπορώ να τους εμπιστευτώ. Έχουν μέλλον, αλλά δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά τους αέρα. Σε όλους μας αρέσει το κάτι παραπάνω, αλλά θα πρέπει να προχωρούν προσεκτικά».

Για τους Μολέδο, Κουρμπέλη και Κουτρουμπή που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς: «Πιστεύω ότι δεν θα έχουμε προβλήματα και αύριο θα ξέρουμε σίγουρα. Θεωρώ ότι και οι τρεις θα είναι στη διάθεσή μας».

Για το πρώτο ημίχρονο που το σπατάλησε ο Παναθηναϊκός: «Ότι δεν μπαίνει κάποιο γκολ δεν σημαίνει κάτι. Ο αντίπαλος ήταν οργανωμένος και ξεκούραστος. Ναι μεν κι εμείς θέλουμε, αλλά και οι αντίπαλοί μας ήταν καλά στημένοι στο γήπεδο. Πρέπει να είμαστε πιο γρήγοροι και πιο απλοί. Στο δεύτερο το βελτιώσαμε και γι’ αυτό είχαμε καλή εικόνα».

Για το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ: «Αυτοί είμαστε, δεν μπορούμε να φέρουμε παίκτες που δεν έχουμε. Τα παιδιά που έχουμε θα δώσουν τον καλύτερό μας εαυτό».

Για συμπεράσματα ενόψει του ντέρμπι: «Συμπεράσματα όχι, ξέρω τι μπορεί να δώσει ο καθένας. Ξέρω ότι είναι καλός παίκτης ο Τελάντερ, είχε μεγάλη αποχή από τα γήπεδα και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Δεν πρέπει να παίξουν σερί παιχνίδια. Ο Μπουμάλ και ο Βλαχοδήμος που δεν έπαιζαν πολύ, δεν έχουν σταθερότητα και φρεσκάδα. Κυρίως ο Τελάντερ θέλει προσοχή. Δουλεύει καλά και είναι επαγγελματίας».

Για το αν θα ήθελε επιθετικό, επιτελικό μέσο ή κάποια άλλη θέση, αν έκανε άμεση μεταγραφή: «Το σίγουρο είναι ότι κάποιους θα πάρουμε. Προσπαθούμε, δεν έχουμε βρει ακόμα αυτό που θέλουμε. Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου δεν είναι εύκολη, ξέρουμε ότι καλές περιπτώσεις προκύπτουν και προς το τέλος. Ξέρω τα προβλήματα, τις δυνατότητες και ότι δεν είναι εύκολο, αλλά προσπαθούμε. Το ίδιο κάνουν και τα παιδιά που παίζουν. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι προσπαθούν. Τα λάθη που κάνουν δεν σημαίνει ότι δεν προσπαθούν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Παναθηναϊκός-Κισσαμικός 3-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK