"Είναι ασφαλές μόνο το ΟΑΚΑ; Δώστε από 22.000 εισιτήρια"

Διατεθειμένος να μην κάνει πίσω στο θέμα των εισιτηρίων, θέτοντας με αυτό το τρόπο ζήτημα έδρας του τελικού, θα εμφανιστεί ο ΠΑΟΚ στην σύσκεψη της Παρασκευής, που είναι η δεύτερη, και θα αφορά την αναμέτρηση της 12ης Μαΐου.

ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI

Οι ασπρόμαυροι τονίζουν πως αποδέχτηκαν το ΟΑΚΑ ως έδρα του τελικού για λόγους ασφαλείας, κάτι που εφόσον ισχύει, θα πρέπει η διανομή των εισιτηρίων να γίνει με βάση την κατανομή του τελικού της 26 Απριλίου 2014, όταν και Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ είχαν πάρει από περίπου 22.000 εισιτήρια.

Αναλυτικά, η τοποθέτηση του ΠΑΟΚ με φόντο την σύσκεψη της Παρασκευής για τα μέτρα τάξης του τελικού, αναφέρει:

"Αποδεχθήκαμε το ΟΑΚΑ ως την έδρα του τελικού, παρότι είναι η έδρας μιας φιναλίστ, επειδή Κυβέρνηση και ΕΠΟ επιμένουν πως είναι το μόνο γήπεδο που μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια ικανού αριθμού θεατών των δυο ομάδων.

Η πρόταση για 13.000 εισιτήρια δεν επιβεβαιώνει αυτή την εκτίμηση. Απαιτούμε οι φορείς που εμπλέκονται να αποδείξουν έμπρακτα, να αναλάβουν την ευθύνη και να διοργανώσουν σωστά έναν κανονικό τελικό, με ικανό αριθμό θεατών, χωρίς επεισόδια.

Αυτή είναι δική τους μέριμνα και ευθύνη, όπως φυσικά ήταν και πέρυσι, ασχέτως αν για την πλημμελή δουλειά της Αστυνομίας τιμωρήθηκε μόνο ο ΠΑΟΚ.

Είτε λοιπόν το ΟΑΚΑ είναι το μόνο ασφαλές και ο τελικός πρέπει να διεξαχθεί με το παράδειγμα του 2014 τουλάχιστον, είτε δεν είναι και κακώς μας παρουσιάζεται έτσι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK