Μίχελ: "Οι παίκτες έκλαιγαν, ο Μακ δεν θέλει να ξαναπαίξει"

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου μετά την ολοκλήρωση του ΔΣ και αποκάλυψε λεπτομέρειες για όσα έλαβαν χώρα στα αποδυτήρια τους Τούμπας, ενώ τόνισε πως ο Ρόμπερτ Μακ δεν επιθυμεί να αγωνιστεί άλλο στην Ελλάδα.

Μίχελ: "Οι παίκτες έκλαιγαν, ο Μακ δεν θέλει να ξαναπαίξει"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

"Εγινε ένα έκτακτο Δ.Σ. μετά τα όσα έγιναν χθες. Επρεπε να συζητήσουμε. Συμφωνούμε με τις δηλώσεις του Σαββίδη και αποφασίσαμε να μην αγωνιστούμε τον επαναληπτικό. Απαιτούμε επίσης από τον πρόεδρο της ΕΠΟ να παραιτηθεί και την νέα σεζόν να δοθεί το δικαίωμα στις ομάδες να επιλέξουν ξένους διαιτητές για τους εντός έδρας αγώνες με δικό τους κόστος".

Για τη διαιτησία του Παππά: "Δεν μου αρέσουν να σχολιάζω διαιτητές γιατί ήμουν πρώην διαιτητής. Με λυπεί όμως που έβλεπα παίκτες να κλαίνε στα αποδυτήρια μετά το ματς. Εβλεπα φιλάθλους να κλαίνε, έβλεπα συλλήψεις... Χάνουμε πολλά ως ποδόσφαιρο με όλα αυτά. Ο κόσμος θα φοβάται να έρχεται στο γήπεδο. Δεν μπορώ να υπολογίσω την ζημιά που έχει γίνει στον ΠΑΟΚ, ίσως φτάνει το μισό εκατομμύριο ευρώ και αυτά προκλήθηκαν από τις αποφάσεις ενός ανθρώπου. Γι' αυτό θέλουμε ξένους διαιτητές, για να αποφύγουμε τέτοια ζημιά. Το χειρότερο από όλα είναι πως ο καλύτερος μας παίκτης έφυγε από το γήπεδο και είπε 'δεν θέλω να παίξω ποδόσφαιρο σε αυτή την χώρα".

Αυτό γιατί ο διαιτητής επέλεξε να παίξει το παιχνίδι του στον αγώνα. Τα μεγαλύτερα αστέρια δεν θέλουν να είναι στη χώρα και αυτό αποτελεί πρόβλημα όχι μόνο του ΠΑΟΚ αλλά της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού. Θέλω να πω πως στον Μακ δεν είναι ότι δεν του αρέσει η χώρα ή ο ΠΑΟΚ, αλλά όταν νιώθει πως πρέπει να ανταγωνίζεται στον τοίχο, νιώθει πως δεν έχει περιθώρια να πάει παραπέρα και να εξελιχθεί. Σήμερα ήμουν στην προπόνηση. Είναι άσχημη η εικόνα τα μέλη της ομάδας και οι νεαροί να είναι απογοητευμένοι στα αποδυτήρια. Τους είπα πως εμείς θα είμαστε εδώ, πως θα μας στηρίξουν οι οπαδοί αφού περάσουν τα νεύρα αυτής της κατάστασης. Θα σηκώσουμε κεφάλι και θα δείξουμε πως με αυτούς τους παίκτες ο ΠΑΟΚ μπορεί να είναι ανταγωνιστικός με οποιεσδήποτε συνθήκες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Η ομάδα δεν θα αγωνιστεί στον επαναληπτικό Κυπέλλου"

Το φύλλο αγώνα για Μακ: "f@@k you bastard"

Πρέλεβιτς: "Στηρίζουμε την απόφαση του Σαββίδη, δεν κατεβαίνουμε στον επαναληπτικό "

News 24/7

24MEDIA NETWORK