ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Δεν κατεβαίνει ο ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη

Άργησε, αλλά τελικά ο Ιβάν Σαββίδης το πήρε απόφαση. Ο ΠΑΟΚ δεν θα κατέβει την προσεχή Τετάρτη στο γήπεδο Καραϊσκάκη για τον προγραμματισμένο επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Δεν κατεβαίνει ο ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη

Ο Ιβάν Σαββίδης το σκέφτηκε, το ζύγισε και τελικά το πήρε απόφαση να μην κατέβει ο ΠΑΟΚ τη Μ. Τετάρτη στο γήπεδο Καραϊσκάκη στον προγραμματισμένο επαναληπτικό κόντρα στον Ολυμπιακό για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχοντας και τη γνωμοδότηση των νομικών συμβούλων της ομάδας, αποφάσισε οριστικά να μην κατέβει η ομάδα, αλλά ούτε η Κ-20 (που υπήρχε ως σκέψη) και έτσι ο Δικέφαλος χάνει και αυτό το ματς στα χαρτιά και ο Ολυμπιακός παίρνει την πρόκριση για τον τελικό της 7ης Μαϊου.

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΒΑΘΜΩΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ δεν θα αγωνιστεί στη ρεβάνς, σύμφωνα με το άρθρο 42, παρ. 4 του ΚΑΠ, προβλέπεται αφαίρεση τριών βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα. Αναφέρεται χαρακτηριστικά: "Ομάδα που δεν εμφανίζεται να αγωνιστεί για οποιοδήποτε λόγο εκτός από τις άλλες συνέπειες χάνει τον αγώνα και επιβάλλον τι σε βάρος της σωρευτικά α) 10.-50.000 πρόστιμο β) – 3 από το επόμενο πρωτάθλημα στο οποίο θα λάβει μέρος".

Αξίζει να σημειωθεί πως το 80% του προστίμου θα καταλήξει στο ταμείο του Ολυμπιακού, το 10% στην ΕΠΟ και τοι 10% στο ταμείο αρωγής ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK