Ποιος είπε ότι ο Λουτσέσκου θέλει 6άρι;

Αλλιώς έχει στο μυαλό του τον δικό του ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου και γι' αυτό δεν χρειάζεται "καθαρό" αμυντικό χαφ στην 11άδα του.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
Λουτσέσκου EUROKINISSI

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν ξεκάθαρος μετά το 2-0 επί του Ατρομήτου στην Τούμπα, στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό Κυπέλλου. Ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να ψάξει για αμυντικό χαφ, διότι δεν τον έχει ανάγκη.

" Το στιλ παιχνιδιού μας επιτάσσει να έχουμε δυο εσωτερικούς μέσους που να δημιουργούν, να βοηθούν στο παιχνίδι μας. Με έναν δημιουργικό εσωτερικό μέσο αντίπαλος μπορεί να τον μπλοκάρει πιο εύκολα. Δε μου αρέσει να παίζω με αμυντικό μέσο, θεωρώ ότι δεν τον χρειάζεται ο ΠΑΟΚ", υποστήριξε ο Ρουμάνος προπονητής, χωρίς να δείχνει προβληματισμένος από τις αντεπιθέσεις που έβγαλαν οι Περιστεριώτες.

Λέγοντας χαρακτηριστικά ότι " στις περισσότερες αντεπιθέσεις του Ατρομήτου, είχαμε καλές αντιδράσεις. Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε να παίξουμε περισσότερο άμεσα, γεγονός που μας έθεσε μερικές φορές σε κίνδυνο. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να κρατήσουμε περισσότερο τη μπάλα, σε μια προσπάθεια να ανοίξουμε τον Ατρόμητο. Στο φινάλε προσπαθήσαμε να είμαστε προσεκτικοί και στο τέλος ήρθε και ένα δεύτερο γκολ".

Περισσότερο τον Λουτσέσκου τον ένοιαξε το χτύπημα του Πέλκα που έσπασε τη μύτη του και για μια εβδομάδα θα φέρει προστατευτική μάσκα. Τον Παναιτωλικό δεν τον προλαβαίνει, τον ΠΑΣ Γιάννινα ίσως...

News 24/7

24MEDIA NETWORK