Προβάδισμα με... οφσάιντ και γκολάρα του Σάκχοφ ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ τα βρήκε σκούρα κόντρα στον ελλειπή Ατρόμητο στην Τούμπα. Προηγήθηκε με γκολ-οφσάιντ του Δημήτρη Πέλκα, κινδύνευσε από τους φλύαρους Περιστεριώτες όμως καθάρισε την υπόθεση πρόκριση με καταπληκτική κεφαλιά του Σάκχοφ πέντε λεπτά πριν το τέλος του αγώνα. Δέκα σερί νίκες ο "δικέφαλος του βορρά"!

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
pelkas EUROKINISSI

Χορταστικό παιχνίδι στην Τούμπα. Ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο, αφού τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Ατρόμητος έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο. Μπορεί να μην είχαμε πολλές τελικές προσπάθειες, όμως η διάθεση και οι αντεπιθέσεις που είδαμε σε ορισμένα διαστήματα μας... χόρτασαν.

Μέχρι το 19ο λεπτό είχαμε από μία μεγάλη ευκαιρία για την κάθε ομάδα, όμως το παιχνίδι σημαδεύτηκε από το λάθος του επόπτη Χασάν Κούλα. Ο Βιεϊρίνια έκανε σπουδαία ενέργεια με ντρίμπλα-τακουνάκι, έδωσε στον Σάκχοφ που πάσαρε με τακουνάκι και ο Πέλκας την έστειλε στα δίχτυα, όντας αρκετά εκτεθειμένος. Το πρώτο μέρος έκλεισε μία δυο ακόμα φάσεις για Ατρόμητο και ΠΑΟΚ.

Στο δεύτερο μέρος ο διαιτητής Τζήλος άφησε κάποια δυνατά μαρκαρίσματα ατιμώρητα, κυρίως για τους φιλοξενούμενους, με τον Ατρόμητο να πατά καλύτερα και να σπαταλά τουλάχιστον πέντε αντεπιθέσεις. Ντάουντα, Μπουσούλατζιτς και Μάντσον έκαναν... διαγωνισμό σπατάλης, πετώντας απλά τη μπάλα μπροστά!

Ο ΠΑΟΚ έχοντας την ποιότητα καθάρισε το παιχνίδι στο 85ο λεπτό με τον Σάκχοφ. Σέντρα του Μάτος από τα δεξιά, ο Μίρκοβιτς εντυπωσιακά απέκρουσε την κεφαλιά του Πρίγιοβιτς και στη νέα σέντρα του Ελ Καντουρί, ο Ουκρανός με πανέμορφη κεφαλιά έκανε το τελικό 2-0.

Τι κρατάμε από το παιχνίδι; Τους Μακ, Μάτος και τον Βιεϊρίνια όσο είχε δυνάμεις, ενώ και τη συνολική παρουσία του Ατρόμητου που στάθηκε εξαιρετικά μέσα στην Τούμπα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΑΟΚ (ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ): Πασχαλάκης, Μαλεζάς, Βαρέλα, Μάτος, Βιεϊρίνια, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Πέλκας (35' Ελ Καντουρί), Λημνιός, Μακ (78' Τζάλμα), Κουλούρης (64' Πρίγιοβιτς).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΚΑΝΑΝΤΙ): Μίρκοβιτς, Νάτσος (84' Ουμπίδες), Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Κιβρακίδης, Σάκιτς, Βασιλακάκης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς (83' Κυριακίδης), Ντιγκινί, Ντάουντα (72' Βασιλείου).

Σκόρερ: 1-0 (19' Πέλκας), 2-0 (85' Σάκχοφ).



Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK