Η συνέντευξη Τύπου του Χιμένεθ είχε πολύ... Λάζαρο!

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έδωσε τεράστια ώθηση στην ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό ερχόμενος από τον πάγκο και στη συνέντευξη Τύπου είχε την τιμητική του από τον Μανόλο Χιμένεθ.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) ΕUROKINISSI

"Ήταν ισορροπημένο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο είχαμε ξεκάθαρα στο μυαλό μας ότι έπρεπε να μπούμε για να πάρουμε το ματς.

Ο Ολυμπιακός μας ανησύχησε μόνο με το γκολ από στατική φάση. Έχει αξία γιατί ο Ολυμπιακός τα έδωσε όλα και η ΑΕΚ άξιζε την πρόκριση", δήλωσε αναφορικά με το ματς ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος έκανε ειδική μνεία στην παρουσία του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στην ΑΕΚ.

"Στο Λάζαρο όπως σε όλους τους παίκτες υπάρχουν καλύτερες και χειρότερες στιγμές. Στον Λάζαρο μένει πολύ ποδόσφαιρο και μακάρι να είναι στην ΑΕΚ. Είναι δύσκολο να βρεις Έλληνα με την πάσα και το σουτ του.

Είναι ο άνθρωπος που έχει βάλει τα περισσότερα γκολ στην ομάδα. Είναι ένας εκρηκτικός παίκτης που όταν δεν του βγαίνουν τα πράγματα υπάρχει διαφορά.

Εγώ είμαι πολύ χαρούμενος με την πρόθεση του Λάζαρου και την προσπάθειά του. Ένας επιθετικός όταν σκοράρει είναι χαρούμενος".

Επιπλέον, ο Ισπανός τεχνικός έκανε θετικότατα σχόλια και για τους Αραούχο, Βράνιες και Μπακάκη (σ.σ. ήταν η τετράδα που ξεχώρισε για την Ένωση) ενώ έστειλε και μήνυμα στον κόσμο ενόψει του σημαντικού βαθμολογικά ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

"Ο κόσμος μας βοηθά πάρα πολύ αλλά δεν ήθελα και εκείνοι όπως και η ομάδα να χαλαρώσει. Γιαυτό θα ζητούσα από τους οπαδούς να κάνουν μία προσπάθεια το ΟΑΚΑ να μην είναι ψυχρό όταν δεν παίζουμε ντέρμπι.

Δεν θα είναι καθόλου εύκολο το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Χρειαζόμαστε τον κόσμο για ονειρευόμαστε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι μεγάλο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK