Ηρακλής - Πανιώνιος 2-0 (VIDEO)

Με αυτογκόλ του Κόρμπου και απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρομάνο, ο Ηρακλής επιβλήθηκε με 2-0 του Πανιωνίου στο "Καυτανζόγλειο" και πήρε σαφές προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού της Ν. Σμύρνης.

Ηρακλής - Πανιώνιος 2-0 (VIDEO)
INTIME SPORTS

Το LIVE του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

Με πολλές αλλαγές παρέταξε την ομάδα του ο Μαρίνος Ουζουνίδης στο "Καυτανζόγλειο", απέναντι σε έναν πλήρη Ηρακλή. Μάλιστα οι "κυανέρυθροι" "έχασαν" μόλις στο 7ο λεπτό τον Σιώπη, ο οποίος τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή με τον Κόρμπο να περνάει στην θέση του. Οι πρώτοι που απείλησαν ήταν οι φιλοξενούνοι με το σουτ του Φούντα στο 11' να περνάει άουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα όμως, ο "Γηραιός" άνοιξε το σκορ. Μετά από όμορφη συνεργασία του Τσιλιανίδη και του Πουρτουλίδη, ο δεύτερος έκανε την σέντρα με την μπάλα να κοντράρει στον Κόρμπο και να καταλήγει στα δίχτυα.

Στα επόμενα 15 λεπτά ο ρυθμός στο ματς έπεσε αισθητά, με τον Πανιώνιο να έχει την κατοχή, όμως να μην μπορεί να "βγάλει" φάσεις απέναντι στην καλά στημένη άμυνα των γηπεδούχων. Στο 35' οι "κυανέρυθροι" έχασαν την μεγαλύτερη ευκαιρία τους στο πρώτο ημίχρονο, με την κεφαλιά του Παντίδου να σταματά στην συμβολή των δοκών.

"Φουριόζος" μπήκε ο Ηρακλής και στην επανάληψη με τους Ρομάνο και Τσιλιανίδη να απειλούν σε δύο περιπτώσεις την εστία του Παπαδόπουλου. Στο 54' ο διαιτητής του αγώνα κ. Κουτσιαύτης σφύριξε έμμεσο υπέρ του Πανιωνίου, αλλά όπως φάνηκε καθαρά από τα ριπλέι η μπάλα δεν γυρνάει με πάσα στον Χουάντερσον από αμυντικό, αλλά από κόντρα.

Μετά το τρελό πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου, ο ρυθμός έπεσε. Ο Ηρακλής ωστόσο έλεγχε το ματς, έχοντας την κατοχή και χωρίς να επιτρέπει στον Πανιώνιο να γίνει επικίνδυνος. Ώσπου στο 74ο λεπτό ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου, Ρομάνο, εκτέλεσε άψογα ένα φάουλ από την γωνία της περιοχής και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 2-0.

Οι φάσεις μέχρι το φινάλε ήταν ελάχιστες, με τους γηπεδούχους να κρατούν σχετικά εύκολα το υπέρ τους σκορ και παίρνοντας σαφές προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς της Ν. Σμύρνης.

MVP

Ο Ντιέγκο Ρομάνο ήταν όλο το παιχνίδι του Ηρακλή. Ο Αργεντινός είχε συμμετοχή στο πρώτο γκολ και πέτυχε το 2ο, οδηγώντας τον "Γηραιό" σε μια μεγάλη επικράτηση.

Αδύναμος Κρίκος

Ο Κόρμπος πέρασε εσπευσμένα στο ματς στο 7ο λεπτό στη θέση του τραυματία Σιώπη και μόλις 8 λεπτά μετά την είσοδό του πέτυχε αυτογκόλ. Από το σημείο αυτό και μετά "χάθηκε" από το γήπεδο. Δεν έκανε ποτέ αισθητή την παρουσία του, πήρε κίτρινη κάρτα και ερχόταν δεύτερος στις μονομαχίες.

Σχόλιο

Ηρακλή από τα παλιά είδαμε στο "Καυτανζόγλειο". Οι φίλαθλοι του "Γηραιού" ζέσταναν από νωρίς την ατμόσφαιρα, με τους ποδοσφαιριστές τους να τους το ανταποδίδουν με την απόδοσή τους στο γήπεδο. Πολύ καλή εμφάνιση από τους Κάσσο, Περόνε, Ρομάνο που απειλούσαν συνεχώς την εστία του Πανιωνίου, φτάνοντας σε μια καθαρή νίκη με 2-0 και παίρνοντας σαφές προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού.

Ο Πανιώνιος έδειξε να μην "καίγεται" πολύ γι' αυτό το ματς. Ο Ουζουνίδης παρέταξε με πολλές αλλαγές την ομάδα του θέλοντας να δώσει "ανάσες" σε ποδοσφαιριστές του ενόψει της "μάχης" που δίνει στην Super League.

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Ζιάμπαρης, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Ρομάνο (90+1' Καρασαλίδης), Κάσσος, Τσιλιανίδης (70' Πασάς), Περόνε (77' Λουκίνας).

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Παντίδος, Σιώπης (7' Κόρμπος), Καθάριος (57' Γιάννου), Μασούρας (77' Μπούζας), Ρισβάνης, Μητρόπουλος, Μπακασέτας, Πάνος, Φούντας, Τασουλής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK