Ο Πανιώνιος κράτησε ολοζώντανο το όνειρό του...

Με άνετη νίκη (4-1) ο Πανιώνιος σφράγισε την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας για πρώτη φορά μετά από 18 ολόκληρα χρόνια. Δύο γκολ ο Ντουρμισάι, ένα ο Μασούρας για τον Ιστορικό.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Μασούρας EUROKINISSI

Για μία ομάδα κυπελλική όπως ο Πανιώνιος, που έχει γράψει σελίδες δόξας στο θεσμό, 18 χρόνια μετά τα ημιτελικά είναι πολλά, πάρα πολλά. Ισως αυτό να είχαν στο μυαλό τους οι παίκτες του Ιστορικού και να μπήκαν τόσο δυνατά στο πρώτο μέρος της ρεβάνς με τη Λαμία.

Το 1-0 της Νέας Σμύρνης ήταν προβάδισμα αλλά όχι επαρκές. Το 0-2 όμως του 31 χάριζε στον Ιστορικό απέραντη σιγουριά. Ηρθε φυσικά, όπως κυλάει το νεαρό. Δύο "τρύπες" στην αντίπαλη άμυνα έφεραν δύο τελικές από τον Ντουρμισάι (17') και Μασούρα (31') και δύο εύκολα γκολ που απάλλαξαν τους φιλοξενούμενους από το όποιο άγχος.

Οι της Λαμίας, που δεν είχαν πια τίποτα να χάσουν, μείωσαν με τον Βάντερσον στο 40', είχαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν με τον Αναστασιάδη πριν βγει το ημίχρονο και κάπου εκεί κατέθεσαν τα όπλα καθως προτεραιότητα γι' αυτούς είναι η σωτηρία στο πρωτάθλημα.

Ο Ντουρμισάι στο 55' και ο Λάμπρου (με έξοχο τρόπο) στις καθυστερήσεις διαμόρφωσαν το τελικό σκορ σε ρυθμούς προπόνησης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK