Ποστάρισμα με νόημα από Πάρντο πριν από τη ρεβάνς με την ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός καλείται να ξεπεράσει την ήττα του πρωταθλήματος και να πάρει την πρόκριση για τους "4" του Κυπέλλου μέσα στο σπίτι της ΑΕΚ, και ο Φελίπε Πάρντο έστειλε μήνυμα με νόημα στους φίλους των Πειραιωτών...

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η αλήθεια είναι πως τη φετινή σεζον η ΑΕΚ έχει πάρει τον...αέρα του Ολυμπιακού και τα αποτελέσματα στις μάχες μεταξύ των δύο ομάδων είναι αδιάψευστος μάρτυρας.

Η Ένωση νίκησε τον μεγάλο αντίπαλό της και στα δύο ματς πρωταθλήματος και μάλιστα με ανατροπή (3-2 εντός, 2-1 εκτός), με την τελευταία φορά που είχε κάνει το "2 στα 2" να είναι τη σεζόν 1997-98 ενώ στον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου δεν δέχτηκε γκολ στο Φάληρο και με το 0-0 έχει θεωρητικά μικρό προβάδισμα για την πρόκριση.

Όλα αυτά κάνουν το έργο του Ολυμπιακού αρκετά δύσκολο, όμως ο Φελίπε Πάρντο εμφανίζεται πανέτοιμος για την πρόκληση αν λάβει κανείς υπόψη το ποστάρισμα που έκανε μέσω Instastory.

"Δεν προχωράς πανηγυρίζοντας τις επιτυχίες. Αλλά ξεπερνώντας τις αποτυχίες", ήταν το μήνυμα του Κολομβιανού μεσοεπιθετικού, ο οποίος χρησιμοποίησε μάλιστα hasthag με τη φράση #porelorgullo (για την υπερηφάνεια).

Ποστάρισμα με νόημα από Πάρντο πριν από τη ρεβάνς με την ΑΕΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK