Ο Αραούχο θύμισε Μιραλάς... έξι χρόνια μετά!

Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στο "Καραϊσκάκης" με τον Σέρχιο Αραούχο, με το γκολ του Αργεντινού να είναι... καρμπόν με ένα που είχε πετύχει ο Μιραλάς σε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό το 2011 (VIDEOS).

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο απόλυτος αιφνιδιασμός! Η ΑΕΚ μπήκε πολύ δυνατά στο "Καραϊσκάκης" στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό και μόλις στο 6' κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ. Ο Μάνταλος εκτέλεσε φάουλ πλασαριστά με κάθετη πάσα στην πλάτη του τείχους πουε είχαν σχηματίσει οι παίκτες του Ολυμπιακού και ο Αραούχο που κινήθηκε έξυπνα από πίσω τους δεν είχε πρόβλημα να νικήσει τον Καπίνο με ψύχραιμο δεξί πλασέ και να γράψει το 1-0 για την ομάδα του.

Το γκολ αυτό θύμισε μάλιστα έντονα ένα γκολ που είχε πετύχει ο Ολυμπιακός στο ίδιο γήπεδο και στην ίδια εστία, μπροστά από την Θύρα 7, σε ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2010-11 που τον είχε βρει νικητή με σκορ 2-1. Τότε πρωταγωνιστές για τους Πειραιώτες ήταν οι Ιμπαγάσα και Μιραλάς, με τον Αργεντινό να βγάζει πάσα κρυφή στην πλάτη της άμυνας των "πρασίνων" και τον Βέλγο να στέλνει τη μπάλα με διαγώνιο πλασέ στα δίχτυα της εστίας του Τζόρβα.

Kοινός παρονομαστής και στα δύο ματς η παρουσία Ισπανού προπονητή στον πάγκο της ομάδας που έβαλε το γκολ: Ερνέστο Βαλβέρδε τότε στον Ολυμπιακό και Μανόλο Χιμένεθ τώρα στην ΑΕΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK