"Σκούπα" σε Πανιώνιο και φουλ για το δεύτερο σερί Κύπελλο ο ΠΑΟΚ

Μετά το 3-1 στη Νέα Σμύρνη, ο ΠΑΟΚ νίκησε με το ίδιο σκορ και στον δεύτερο ημιτελικό τον Πανιώνιο, αυτή τη φορά στην Τούμπα, και περιμένει ΑΕΚ ή ΑΕΛ στον τελικό του Ολυμπιακού Σταδίου.

ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI

Τι και αν αγωνίστηκε χωρίς τον κόσμο του στην Τούμπα; Ο ΠΑΟΚ έχει συνηθίσει τη φετινή σεζόν τα... κεκλεισμένων των θυρών (άλλωστε στο πρωτάθλημα έκανε μόνο νίκες) και το έδειξε και το απόγευμα της Τρίτης όπου σφράγισε με πανηγυρικό τρόπο το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με το 3-1 επί του Πανιωνίου.

Με το ίδιο σκορ είχε επιβληθεί και στη Νέα Σμύρνη στον πρώτο ημιτελικό και ουσιαστικά χάρη σε εκείνο το ματς είχε την πρόκριση στο... τσεπάκι του, με τις δύο ομάδες να έχουν αποδεχτεί αυτή την πραγματικότητα και να παίζουν ανοιχτά στο γήπεδο της Τούμπας προσφέροντας γκολ και θέαμα.

ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI

Το ευχάριστο για τον Λουτσέσκου είναι πως είδε την ομάδα του να έχει φρεσκάδα και να βγάζει αρκετούς αυτοματισμούς (χαρακτηριστική η φάση του δεύτερου γκολ), με τον Πανιώνιο να καταφέρνει να συνέρχεται μετά το πρώτο 20λεπτο όπου το γήπεδο ήταν... κατηφορικό και να πηγαίνει ισόπαλος στα αποδυτήρια

Το δεύτερο μέρος ωστόσο βρήκε τους Θεσσαλονικείς να επιβάλουν πλήρως το ρυθμό τους και να "καθαρίζουν" τη νίκη με τους Πέλκα και Πρίγιοβιτς (μπήκε αλλαγή, ευστόχησε σε πέναλτι), με τον Πανιώνιο να μένει με 10 παίκτες από το 70' και να αδυνατεί να διεκδικήσει έστω την ισοπαλία.

Η διαφορά των δύο ομάδων στο 90λεπτο αποτυπώθηκε και στους αριθμούς, με τον ΠΑΟΚ να έχει 17 τελικές (10 εντός εστίας) έναντι μόλις 4 του Πανιωνίου (3 εντός εστίας), με τους "ασπρόμαυρους" να παίρνουν έτσι το εισιτήριο για τον τελικό, όπου θα διεκδικήσουν το δεύτερο σερί τους τρόπαιο στο θεσμό.

ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 3-1 (21'Κουλούρης,68'Πέλκας,80'πεν. Πρίγιοβιτς /40'Μασούρας)

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βαρέλα, Κρέσπο (76' Κάνιας), Μάτος, Αζεβέδο, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Πέλκας, Λημνιός (60' Κάμπος), Μπίσεσβαρ, Κουλούρης (61' Πρίγιοβιτς)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Σαραμαντάς (46' Πινιώτης), Σταυρόπουλος, Μπανανά, Παπαγεωργίου, Μακρύλλος, Κόρμπος, Μασούρας (63' Σπιριντόνοβιτς), Μπραχίμι (75' Νόβακ), Οικονομίδης, Γεσίλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK