Βαρούχας: "Άκυρο το γκολ του Πατίτο"

Δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Πατίτο με το οποίο διαμορφώθηκε το 2-1 στο Καραισκάκης και το Ολυμπιακός - ΑΕΚ. Αυτή είναι η άποψη του Παναγιώτη Βαρούχα.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
aek olypmiakos patito EUROKINISSI SPORTS

ΧΕΡΙ του Πατίτο, στη φάση του 2-1, είδε ο Παναγιώτης Βαρούχας. Κατά συνέπεια ο διαιτητής ώφειλε να σφυρίξει φάουλ εις βάρος του επιθετικού της ΑΕΚ και να μην μετρήσει το γκολ. Σύμφωνα με τον καθηγητή διαιτησιας, η μπάλλα βρίσκει στο στήθος του επιθετικού της ΑΕΚ. Στη συνέχεια στο αριστερό του χέρι, άλλαξε πορεία και στρώθηκε μπροστά του.

Με τον κανονισμό να αναφέρει ξεκάθαρα ότι αν η μπάλα χτυπήσει στο χέρι και "επιτευχθεί ο σκοπός" ο διαιτητής οφείλει να καταλογίσει φάουλ. Στη συγκεκριμένη φάση σοβαρή είναι η ευθύνη του Κύζα. Είναι "επιπρόσθετος", βρίσκεται δίπλα στη φάση και δείχνει στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που διαμαρτύρονται, ότι η μπάλα βρίσκει στη κοιλιά του Πατίτο.

Αντίθετα ο Παναγιώτης Βαρούχας δεν είδε παράβαση στις δύο φάσεις στο πρώτο ημίχρονο που ο Ολυμπιακός ζήτησε πέναλτι. Στο "χέρι" του Σιμόες και στην "ανατροπή" του Μαρίν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK