Χωρίς μετάδοση το Ηρακλής - Ξάνθη

Σε 6ωρη στάση εργασίας θα προχωρήσουν οι τεχνικοί του OTE TV που θα εργαστούν στο Ηρακλής-Ξάνθη, εξαιτίας των όσων έγιναν την Κυριακή (05/04) στο Καυταντζόγλειο, με αποτέλεσμα να μην μεταδοθεί τηλεοπτικά η αναμέτρηση.

Χωρίς μετάδοση το Ηρακλής - Ξάνθη
INTIME SPORTS

Την έντονη αντίδρασή της για την επίθεση που δέχτηκε το βαν του ΟΤΕ TV στο Καυταντζόγλειο, στο ματς του Ηρακλή με την Λάρισα, εξέφρασε η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Βορείου Ελλάδας.

Η ΕΤΙΤΒΕ ανακοίνωσε πως οι τεχνικοί που ορίστηκαν στο ματς του Γηραιού κόντρα στην Ξάνθη θα κάνουν εξάωρη στάση εργασίας (13.00-19.00), με αποτέλεσμα να μην μεταδοθεί το παιχνίδι.

Η ανακοίνωση:

"Η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Βόρειας Ελλάδας, αντιδρώντας στην άνανδρη επίθεση ομάδας ατόμων, εναντίον Εργαζομένων σε Τηλεοπτική μετάδοση του ΟΤΕ tv, την Κυριακή 5 Απριλίου 2015, στο Καυταντζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης

Κηρύσσει 6ωρη στάση εργασίας την Μ. Πέμπτη 9 Απριλίου 2015 και από ώρα 13.00. έως και 19.00 των τεχνικών που θα εργαστούν στην μετάδοση του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ του Ηρακλή και της Ξάνθης, για τον ΟΤΕ tv.

Μ’ αυτόν τον τρόπο, συμπαραστεκόμαστε στους τραυματισμένους συναδέλφους μας και ζητάμε από τους εμπλεκόμενους φορείς, την λήψη μέτρων που θα διασφαλίζουν την, χωρίς κίνδυνο, εργασία των μελών μας.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ

Ότι, εάν από εδώ και πέρα, δεν ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα, οι κινητοποιήσεις μας θα συνεχιστούν και θα κλιμακωθούν.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK