Σιγά μην ρίσκαρε τον αποκλεισμό ο Παναιτωλικός

Με πέντε γκολ στο Παγκρήτιο ο Παναιτωλικός πήρε πανηγυρικά την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Ανήμπορος ν' αντισταθεί ο Εργοτέλης.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Για να έρθουν τα πάνω κάτω στον 6ο όμιλο του Κυπέλλου και να μην προκριθεί ο Παναιτωλικός, θα έπρεπε να "αυτοκτονήσει". Οι Αγρινιώτες όχι μόνο δεν έκαναν χαρακίρι, αλλά επικράτησαν κιόλας 5-0 του Εργοτέλη στο Ηράκλειο, με αποτέλεσμα ν' ακολουθήσουν την Ξάνθη στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Ο Μάκης Χάβος έπαιξε με τους ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιεί ως επί το πλείστον στον πρωτάθλημα, η διαφορά με μια από τις πιο αδύναμες ομάδες της Football League ήταν πολύ μεγάλη και μετά το 1-0 του Πάουλο στο 39', ακολούθησε... τσουνάμι. Από το 65' ως το 89' ο Παναιτωλικός πέτυχε άλλα τέσσερα γκολ με Ρόσα, Κλέσιο και Μάζουρεκ, χωρίς οι "κιτρινόμαυροι" του Τάκη Γκώνια να προβάλουν αντίσταση.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Εργοτέλης: Χανιωτάκης, Αγγελόπουλος, Μπουρσέλης (35' Σταμόπουλος), Βογιατζής, Μαζουλούξης, Εντιαγιέ (59' Έφορντ), Μανουσάκης, Ιατρούδης, Λυδάκης (66' Κυριακίδης), Κυριαλάνης, Δουλγεράκης

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Ροντρίκες, Χαντάκιας (55' Μιχάι), Τσοκάνης, Μύγας, Μπεχαράνο, Γκόμες, Μοράρ (61' Μάζουρεκ), Ρότσα (70' Μπεχαράνο), Ντίας, Μπακούι

News 24/7

24MEDIA NETWORK