Γίγαντας Μπάρκας, σούπερ απόκρουση στο πέναλτι του Πρίγιοβιτς!

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς είχε χρυσή ευκαιρία να βάλει μπροστά στο σκορ τον ΠΑΟΚ στον τελικό με πέναλτι, όμως του είπε "όχι" ο Μπάρκας βάζοντας φωτιά στην εξέδρα των φίλων της ΑΕΚ (VIDEO)!

Γίγαντας Μπάρκας, σούπερ απόκρουση στο πέναλτι του Πρίγιοβιτς!

Ο ΠΑΟΚ πήγε πιο επιθετικά στον τελικό από την ΑΕΚ όμως το πολυπόθητο γκολ που έψαχνε δεν το βρήκε. Αρχικά ο Μπίσεσβαρ δεν βρήκε δύο φορές στόχο αν και βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και στις δύο (τα πλασέ του στο 15' και στο 18' αντίστοιχα, έστειλαν τη μπάλα έξω από το αριστερό δοκάρι) ενώ στο 25' έφτασε στη βρύση αλλά δεν ήπιε νερό!

Ο Μπακάκης ανέτρεψε καθαρά τον Μπίσεσβαρ μέσα στην περιοχή και ο Μπορμπαλάν υπέδειξε σωστά το πέναλτι, ο Πρίγιοβιτς που μετρούσε μέχρι πρότινος "7 στα 7" πέναλτι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ πήγε στην άσπρη βούλα όμως η ΑΕΚ έμεινε όρθια.

Ο Μπάρκας "ψάρεψε" τον Σέρβο επιθετικό και βρήκε τη γωνία που έστειλε τη μπάλα, την αριστερή του, για να αποκρούσει εντυπωσιακά με το αριστερό χέρι και να κρατήσει το μηδέν!

Γίγαντας Μπάρκας, σούπερ απόκρουση στο πέναλτι του Πρίγιοβιτς!

Σημειώνεται πως ο κίπερ της ΑΕΚ είχε πρωταγωνιστήσει και στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος των δύο ομάδων που διεκόπη, αφού μετά την υπόδειξη του οφσάιντ που είχε σφυρίξει ο Κομίνης (συμβουλευόμενος το βοηθό του) είχε πανηγύρισει έξαλλα την απόφαση του διαιτητή με υψωμένες γροθιές.

ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΟΥ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK