Μανωλάς για Σίλβα: "Αυτά είναι δικαιολογίες. Εμένα μ' έφεραν στις 11 το βράδυ"

Ο Στέλιος Μανωλάς απάντησε με τον τρόπο του στα όσα ειπώθηκαν από τον Μάρκο Σίλβα.

Μανωλάς για Σίλβα: "Αυτά είναι δικαιολογίες. Εμένα μ' έφεραν στις 11 το βράδυ"

Διαφώνησε ο Στέλιος Μανωλάς με τα όσα υποστήριξε ο Μάρκο Σίλβα στις δικές του δηλώσεις. Ο προπονητής της ΑΕΚ υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός δεν θα πρέπει να ψάχνει για δικαιολογίες, αφού στη σημερινή εποχή άπαντες οφείλουν να προσαρμόζονται στις συνθήκες.

Ο προπονητής της Ένωσης σχολίασε στη συνέντευξη Τύπου: " Εμείς προετοιμαστήκαμε μ' έναν προπονητή που τον έφεραν 11 τη νύχτα. Ζούμε σ' ένα ευμετάβλητο περιβάλλον και κάθε επαγγελματίας, σε κάθε κλάδο, πρέπει να προσαρμόζεται.

Εγώ δεν ήξερα τον ΠΑΟΚ, πήγα όμως στην Τούμπα. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και δεν πρέπει να βρίσκει τέτοιες δικαιολογίες.

Πρόσφατα άκουσα τον Σιμεόνε να λέει ότι τα μπάτζετ παίζουν μέχρι να μπεις στον αγωνιστικό χώρο. Είδατε που έχει φτάσει η Ατλέτικο μ' έναν προπονητή που εμπνέει και έχει πάθος. Αυτό είπα στα παιδιά ότι η θέληση είναι πιο σημαντική από τις ικανότητες. Σε μια μεγάλη ομάδα πρέπει να είσαι πρωταθλητής. Αν δεν το αντέχεις πας στο χωριό.

Η νίκη είναι αυτοσκοπός και όχι ψυχαναγκασμός.

Εγώ λέω και δεν ξελέω. Είμαι άνθρωπος της ΑΕΚ, παιδί των ακαδημιών, γεννήθηκα στην ΑΕΚ, και θα βοηθώ όσο μπορώ από οποιαδήποτε θέση.

Αυτό που θέλω να πω εγώ είναι πως είναι κρίμα γιατί ο αείμνηστος Φάντροκ, ένας από τους δασκάλους μου, έλεγε πως ένα τέτοιο μεγάλο ματς είναι γιορτή. Είναι αυτό ποδόσφαιρο; Αξίζουν οι Έλληνες να ζουν τέτοια πράγματα; Πρέπει να καθίσουν να τα βρουν. Δεν υπάρχει το άδειο γήπεδο. Είναι σαν να έχω πάει σε θέατρο και είμαστε πέντε άτομα. Δεν το αξίζουμε ούτε σαν λαός ούτε σαν φίλαθλοι, ούτε εσείς οι δημοσιογράφοι και οι ποδοσφαιριστές".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

To συγκλονιστικό ΞΕΣΠΑΣΜΑ του Στέλιου Μανωλά!
Κοπιτσής σε Μανωλά: "Τους γ@@@@@ς!"
Ο Αραβίδης "έστεψε" τον Μανωλά: Δικιά σου η κούπα

News 24/7

24MEDIA NETWORK