Ο Μπάρκας ζήτησε συγγνώμη και άφησε πολλούς με το στόμα ανοιχτό!

Αν και ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, αυτός που την κράτησε όρθια μέχρι τέλους, ο Βασίλης Μπάρκας επέλεξε ν' απολογηθεί γιατί έφερε ευθύνη στην ήττα της ΑΕΚ.

Είναι 23 ετών και έπαιξε στον πρώτο μεγάλο τελικό της καριέρας του. Παρόλα αυτά ο Βασίλης Μπάρκας ήταν σαν έτοιμος από καιρό για να υπερασπιστεί την εστία της ΑΕΚ. Η ωριμότητα χαρακτήρισε την παρουσία του. Τόσο εντός όσο κι εκτός γηπέδου.

Γιατί παρά τις σπουδαίες επεμβάσεις του στη διάρκεια του τελικού, πιάνοντας ακόμη και το πέναλτι του Πρίγιοβιτς, στις δηλώσεις που έκανε στην Cosmote TV απολογήθηκε...

Καλά καταλάβατε. Μολονότι ήταν ο καλύτερος της Ένωσης, υποστήριξε πως "έχω ευθύνη στο γκολ και θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο της ΑΕΚ". Συμπλήρωσε μάλιστα πως "με το αν δεν πάμε μπροστά. Άξιζε το κύπελλο ο ΠΑΟΚ".

Ιπποτικός τουλάχιστον...

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.