Ο Βιεϊρίνια έβαλε ΓΚΟΛΑΡΑ και τρελάθηκε!

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια άνοιξε το σκορ στον τελικό με υποδειγματική εκτέλεση φάουλ και πανηγύρισε... αφηνιασμένος μαζί με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που μπούκαραν στο κουλουάρ!

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) ΕUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ ήταν αισθητά καλύτερος από την ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο όμως απέτυχε να βάλει το πολυπόθητο γκολ, με τον Πρίγιοβιτς να νικιέται από τον Μπάρκα και τον Μπίσεσβαρ να αδυνατεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα παρά τις ευκαιρίες που έφτιαξε.

Ίδια κατάσταση και στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου μέρους, με τον Μπάρκα να σταματάει ξανά τον Πρίγιοβιτς σε μοναδικό τετ α τετ και τον Πέλκα να κάνει άνω-κάτω την άμυνα του ΠΑΟΚ αλλά να στέλνει τη μπάλα με σουτ ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Η ΑΕΚ έδειχνε να έχει την τύχη με το μέρος της όμως κάπου στο 65' αποδόθηκε δικαιοσύνη, με την καλύτερη ομάδα στον τελικό να ανοίγει το σκορ: ο Βιεϊρίνια εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή και με μαεστρικό τρόπο έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Μπάρκα που δεν μπόρεσε να αποτρέψει το μοιραίο!

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αυτό ήταν... Ο Πορτογάλος αρχηγός του "Δικεφάλου του Βορρά" εξεράγη, αφού βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου, αγκαλιάστηκε με οπαδούς, χτύπησε με το χέρι την καρδιά του ενώ για "κερασάκι στην τούρτα" κλώτσησε διαφημιστική πινακίδα!

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Με το πόδι του μάλιστα να μένει για λίγο μέσα σε αυτήν, ανοίγοντας μία μικρή τρύπα! Μετά από όλα αυτά, ο Μπορμπαλάν του έδειξε δικαιολογημένα την κίτρινη κάρτα όμως αυτό ουδόλως απασχόλησε τον Πορτογάλο με τέτοια ευτυχία μέσα του μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα...

Ο Βιεϊρίνια έβαλε ΓΚΟΛΑΡΑ και τρελάθηκε!

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΒΙΕΪΡΙΝΙΑ ΣΤΟ 65Ο ΛΕΠΤΟ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK