Σωματικός έλεγχος... μηδέν στους οπαδούς των δύο ομάδων!

Τα πολυδιαφημισμένα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας αποδείχτηκαν ανεπαρκή σε ένα ακόμα μεγάλο ελληνικό ντέρμπι, με τους οπαδούς της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ να περνούν ανενόχλητοι ό,τι ήθελαν στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου και να στήνουν ένα πολεμικό σκηνικό στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου (PHOTOS).

Για αυστηρό και εξονυχιστικό έλεγχο ακούγαμε τόσες ημέρες, για μέτρα ασφαλείας που θα είναι πιο αυστηρά και από αυτά που εφαρμόζονται την ημέρα της επετείου του Πολυτεχνείου έλεγαν, όμως τίποτα από αυτά δεν έγινε πραγματικότητα στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Η αστυνομία πέτυχε να μειώσει τον αριθμό των εισιτηρίων που αντιστοιχούσαν σε κάθε μία φιναλίστ, με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να παίρνουν από 17.000 περίπου ο καθένας, όμως και πάλι δεν έλειψαν τα παρατράγουδα.

Οι φωτοβολίδες έφευγαν βροχή, τα καπνογόνα δημιούργησαν εκρηκτική ατμόσφαιρα, ενώ οπαδοί είχαν μαζί τους μέχρι και κοπίδια για να κάνουν επαγγελματική δουλειά και να κόβουν τα συρματοπλέγματα που είχαν τοποθετηθεί για να τους αποτρέψουν να πλησιάσουν τους "αντιπάλους".

Ο σωματικός έλεγχος που έγινε ήταν και πάλι πλημμελής ενώ πληθαίνουν οι καταγγελίες από τους χρήστες των social media που υποστηρίζουν πως όχι απλά δεν έγινε κάποιος σοβαρός έλεγχος κατά την είσοδο των οπαδών αλλά ήταν... μηδενικός!

ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ...

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!