Τεσσάρα η Σπάρτη με σούπερ Αναστασάκο

Πάρτι πρόκρισης για την Σπάρτη που διέλυσε με 4-0 τον Παναιγιάλειο και βρίσκεται με το ενάμισι πόδι στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Γκέλαρε ο... φοβισμένος ΟΦΗ στην Κρήτη απέναντι στον Αχαρναϊκό. Ευχαριστημένος δήλωσε ο Νίκος Νιόπλιας!

Τεσσάρα η Σπάρτη με σούπερ Αναστασάκο
Σπάρτη ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Καλύτερο ξεκίνημα στη νέα σεζόν δεν θα μπορούσαν να φανταστούν οι φίλαθλοι της Σπάρτης. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ηλία Αναστασάκο (2 γκολ) ήρθε εντυπωσιακή νίκη με 4-0 και πλέον η πρόκριση θεωρείται τυπική διαδικασία.

Τυχεροί οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης παρακολούθησαν ένα συγκλονιστικό φινάλε, αφού και τρία από τα τέσσερα γκολ μπήκαν μετά το 75'!

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Λεωνίδας Βόκολος):Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Πατινιώτης, Βλάχος, Κοντοές, Καζναφέρης, Μπούζας, Τσιλιγκίρης, Μπουρλάκης (80' Μωϋσίδης), Σκαρτσίλας (46' Κατίδης), Κρητικός (63' Ξομπλιός).

ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου):Μελίσσας, Παπαχρήστος, Γκαλίτσιος, Κατσίκης, Γιαννίτσης, Μπανούσης, Ν. Αρσενίεβιτς (76' Αναστασόπουλος), Οικονομόπουλος, Μπουντόπουλος, Αναστασάκος (85' Παναγιώτου), Βελλίνης (72' Ηλιόπουλος).

Σκόρερ: Αναστασάκος (25', 75'), Μπουντόπουλος (86', 88').

Γκέλαρε ο ΟΦΗ, γκρίνια στο γήπεδο

Χωρίς γκολ η αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Αχαρναϊκό. Οι Κρητικοί είχαν μεγάλο πρόβλημα στην ανάπτυξη με τον Νίκο Νιόπλια να ξεκινάει το παιχνίδι με δυο αμυντικούς μέσους! Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να κάνουν μεγάλη ζημιά με τον Γουερέ, όμως ο Κοιλιάρας έκοψε τελευταία στιγμή τη μπάλα που πήγαινε για γκολ!

Στο δεύτερο μέρος έγιναν κάποιες αλλαγές για τον ΟΦΗ, δίχως όμως αποτέλεσμα. Ο Νιόπλιας πάντως δήλωσε... ευχαριστημένος, λέγοντας πως η ομάδα του είχε πολλές απουσίες.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΟΦΗ (Νιόπλιας):Δερμιτζάκης, Κώτσιος, Μιλοσάβλιεφ, Οστοιτς, Βουχό, Χαντί, Μίκιτς (79' Κιάσος), Κοιλιάρας, Αντουκόρ (46' Μασάδο), Ογκμποε (65' Ροβίθης), Φαζός.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Αρναούης):Αποστολίδης, Μουστάκης, Αναστασίου (59' Παπανικόλας), Σωτηράκος, Χριστοφιλέας, Τσεμπερίδης, Μαρής, Παπατόλιος (72' Ντάγκρας), Ματσούκας, Γουέρε (46' Ψάνιος), Τζιώρας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK