Αποφασισμένος ο Βασιλειάδης: "Ούτε παράγκες ούτε συμμορίες"

Ο Γιώργος Βασιλειάδης είχε αρχικά αποφασίσει να μην κάνει δηλώσεις στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Τελικώς άλλαξε άποψη, ίσως και λόγο της ευχάριστης εξέλιξης που είχε το ματς για την Εθνική.

Ολα όσα είπε ο Υφυπουργός Αθλητισμού: "Ηταν ένα ωραίο παιχνίδι. Ευχαριστηθήκαμε ποδόσφαιρο. Ευχαριστηθήκαμε με το αποτέλεσμα. Είμαστε ακόμη στο κυνήγι της πρόκρισης. Η πολιτεία είναι εδώ και θα κάνει το καθήκον της και θα στηρίξει το υγιές ποδόσφαιρο.

Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή. Το έχουμε ξεχάσει όλα αυτά τα χρόνια. Εχουμε κάνει το ποδόσφαιρο του κοινού ποινικού δικαίου. Φτάσαμε στο σημείο μηδέν, δεν πάει παρακάτω. Εμεις θα βάλουμε τους κανόνες μέσα στο γήπεδο και ο Σταύρος Κοντονής στον τομέα της δικαιοσύνης. Είμαστε αποφασισμένοι να τα κάνουμε όλα. Δεν πρόκειται να δεχθούμε φαινόμενα του παρελθόντος ή του παρόντος και δεν θα γίνονται δεκτά. Η πολιτεία δεν δέχεται παράγκες ή συμμορίες που έχουν φτάσει το ποδόσφαιρο σε αυτό το σημείο".

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.

Longread

Ελλάδα-Ρωσία 1-0: "10 και 11 πέφτουν για πεν."

Μετά από 25 χρόνια, ο δημιουργός Νιόπλιας, ο σκόρερ Μαχλάς και ο ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου Γιάννης Καραλής αναπολούν και διηγούνται στο Contra.gr την ιστορία της τεράστιας νίκης επί των Ρώσων (1-0).