Ο μυστηριώδης αποκλεισμός Βέλγου αστέρα από την αποστολή για Ελλάδα

Όχι πως δεν διαθέτει ποιότητα και πληθώρα επιλογών-λύσεων το Βέλγιο, όπως και να 'χει πάντως η απουσία ενός βασικότατου στελέχους αποτελεί αξιοσημείωτο γεγονός.

Belgium's head coach Roberto Martinez speaks with Belgium's Thomas Vermaelen during the international friendly soccer match between Russia and Belgium at Fisht stadium in Sochi, Russia, Tuesday, March 28, 2017. (AP Photo/Denis Tyrin)
Belgium's head coach Roberto Martinez speaks with Belgium's Thomas Vermaelen during the international friendly soccer match between Russia and Belgium at Fisht stadium in Sochi, Russia, Tuesday, March 28, 2017. (AP Photo/Denis Tyrin) AP

Πόσο εύκολο είναι για έναν ομοσπονδιακό προπονητή ν' αφήσει εκτός κλήσεων έναν ποδοσφαιριστή της κλάσης του Ράτζα Ναϊνγκολάν;

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνες το τόλμησε, καθώς το όνομα του χαφ της Ρόμα δεν ήταν στη λίστα της Εθνικής Βελγίου που ανακοινώθηκε για τα παιχνίδια με το Γιβραλτάρ, κυρίως δε την Ελλάδα στο Καραϊσκάκη.

Ο αποκλεισμός του Ναϊνγκολάν έχει αρκετά σκοτεινά σημεία.

Διότι άλλοι λένε πως ο έμπειρος άσος έχει αποφασίσει να σταματήσει από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και άλλοι πως ο Μαρτίνεθ έχει απογοητευτεί με τη συμπεριφορά του παίκτη του και τον τιμωρεί, όχι σιωπηρά πλέον, αλλά με θορυβώδη τρόπο. Αγωνιστικό πρόβλημα πάντως δεν τίθεται, αφού με τη Ρόμα ήταν κανονικά παρών.

Σημασία σε κάθε περίπτωση έχει πως ο Ναϊνγκολάν δεν έλαβε πρόσκληση και ο Μίχαελ Σκίμπε θα έχει έναν πονοκέφαλο λιγότερο.

AYTOI ΚΛΗΘΗΚΑΝ:

AP Photo/Denis Tyrin

News 24/7

24MEDIA NETWORK