Ο μυστηριώδης αποκλεισμός Βέλγου αστέρα από την αποστολή για Ελλάδα

Όχι πως δεν διαθέτει ποιότητα και πληθώρα επιλογών-λύσεων το Βέλγιο, όπως και να 'χει πάντως η απουσία ενός βασικότατου στελέχους αποτελεί αξιοσημείωτο γεγονός.

Πόσο εύκολο είναι για έναν ομοσπονδιακό προπονητή ν' αφήσει εκτός κλήσεων έναν ποδοσφαιριστή της κλάσης του Ράτζα Ναϊνγκολάν;

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνες το τόλμησε, καθώς το όνομα του χαφ της Ρόμα δεν ήταν στη λίστα της Εθνικής Βελγίου που ανακοινώθηκε για τα παιχνίδια με το Γιβραλτάρ, κυρίως δε την Ελλάδα στο Καραϊσκάκη.

Ο αποκλεισμός του Ναϊνγκολάν έχει αρκετά σκοτεινά σημεία.

Διότι άλλοι λένε πως ο έμπειρος άσος έχει αποφασίσει να σταματήσει από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και άλλοι πως ο Μαρτίνεθ έχει απογοητευτεί με τη συμπεριφορά του παίκτη του και τον τιμωρεί, όχι σιωπηρά πλέον, αλλά με θορυβώδη τρόπο. Αγωνιστικό πρόβλημα πάντως δεν τίθεται, αφού με τη Ρόμα ήταν κανονικά παρών.

Σημασία σε κάθε περίπτωση έχει πως ο Ναϊνγκολάν δεν έλαβε πρόσκληση και ο Μίχαελ Σκίμπε θα έχει έναν πονοκέφαλο λιγότερο.

AYTOI ΚΛΗΘΗΚΑΝ:

AP Photo/Denis Tyrin

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".