Βόσνιοι επιτέθηκαν σε παίκτες και οπαδούς της Εθνικής!

Δεν τελείωσε ομαλά η αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με την Βοσνία στην Ζένιτσα, αφού με το σφύριγμα της λήξης ο βοηθός προπονητή των γηπεδούχων επιτέθηκε και χτύπησε τον Γιάννη Γιαννιώτα. Αρπάχτηκαν Τζέκο - Μανωλάς, επίθεση και στους οπαδούς της γαλανόλευκης (VIDEO).

Η Ελλάδα πήρε τον πολύτιμο βαθμό στην έδρα της Βοσνίας και κράτησε τη δεύτερη θέση στον 8ο όμιλο. Με το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή Ριτσόλι, ένας οπαδός των γηπεδούχων εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και κατευθύνθηκε προς τους παίκτες της Ελλάδας!

Τα χειρότερα δεν είχαν έρθει ακόμα, καθώς ο βοηθός προπονητή του Μπαζντάρεβιτς επιτέθηκε στους διεθνείς μας και μάλιστα χτύπησε τον Γιάννη Γιαννιώτα που έχασε ένα δόντι! Στη συνέχεια ο Τζέκο αγριεμένος έπιασε από τον λαιμό τον Κώστα Μανωλά με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί... πανδαιμόνιο.

 

ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ

Εκτός από τον αγωνιστικό χώρο είχαμε... ντου και στους οπαδούς της Ελλάδας που ταξίδεψαν στην Ζένιτσα. Ευτυχώς με την παρέμβαση της Αστυνομίας τα πράγματα ηρέμησαν και αποφύγαμε τα χειρότερα.

Τελικά έστω και καθυστερημένα οι παίκτες της γαλανόλευκης κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια του γηπέδου.

ΤΟ ΝΤΟΥ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ:

ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΝΩΛΑ-ΤΖΕΚΟ:

 

 

 

 

 

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!