Έτσι χαλαρώνουν οι διεθνείς στο ξενοδοχείο

Ποιοι κάνουν παρέα με ποιους, τι προτιμούν οι νεαροί διεθνείς όταν χαλαρώνουν, τι VIDEO τους έδειξε ο Σκίμπε.

Ένα αποκαλυπτικό VIDEO για την Εθνική Ελλάδας ήρθε στη δημοσιότητα από τον λογαριασμό της ΕΠΟ στο youtube.

Στα πλάνα φαίνονται οι διεθνείς ποδοσφαιριστές, συγκεντρωμένοι στο ξενοδοχείο "Hilton Vilamoura", να περνούν ορισμένες στιγμές ξεγνοιασιάς πριν από τον αγώνα με το Γιβραλτάρ στο Αλγκάβρε, για την πρεμιέρα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Οι παίκτες του Μίχαελ Σκίμπε κάθονται σε καναπέδες με τους "παλιούς" και ηγέτες αυτής της ομάδας, Βασίλη Τοροσίδη και Σωκράτη Παπασταθόπουλο, να είναι μαζί.

Οι πιο νεαροί δεν αφήνουν από το χέρι τους το κινητό τηλέφωνο, ενώ οι τερματοφύλακες, πάντα με ιδιαιτερότητες, συζητούν λεπτομέρειες με τους προπονητές.

Όλα αυτά, βέβαια, τελειώνουν όταν χτυπάει το... κουδούνι και αρχίζει η ώρα του... μαθήματος. Όταν καταφθάνει ο Γερμανός τεχνικός, οι παίκτες συγκεντρώνονται στο video wall, όπου παρακολουθούν με άλλο μάτι πλέον τον θρίαμβό τους επί της Ολλανδίας.

 

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".