Γιουχάισμα στον ελληνικό ύμνο πριν τη σέντρα!

Οι Κροάτες δεν τρέφουν τα καλύτερα... συναισθήματα για την Ελλάδα και το απέδειξαν λίγα λεπτά πριν από τη σέντρα, στο πλαίσιο της πρώτης μάχης των δύο ομάδων, με φόντο το Μουντιάλ της Ρωσίας...

Η αντιπαλότητα της Ελλάδας με την Κροατία είναι μεγάλη και αυτό έχει φανεί ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν με επεισόδια μεταξύ οπαδών των δύο χωρών. Και για αυτό τον λόγο άλλωστε απαγορεύτηκε η παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών είτε στο "Μάξιμιρ", είτε στο "Καραϊσκάκης".

Οι φίλοι της "χρβάτσκα" φρόντισαν μάλιστα να δείξουν τα... αισθήματά τους απέναντι στην "γαλανόλευκη" όταν κατά την ανάκρουση του ελληνικού εθνικού ύμνου αποδοκίμασαν παρατεταμένα, με τα σφυρίγματα να είναι έντονα και να φτάνουν στα αυτιά όλων μας μέσω από τους τηλεοπτικούς δέκτες...

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.