Ο Σκίμπε είπε "όχι" στον Μήτρογλου και έδωσε το ελεύθερο στον Σταφυλίδη

Την ώρα που Κώστας Μήτρογλου και Κώστας Σταφυλίδης τα έλεγαν πάνω από τη μπάλα, ήρθε εντολή από τον πάγκο για να εκτελέσει το φάουλ ο δεύτερος! Και σκόραρε!

Το 2-0 έκανε η Ελλάδα κόντρα στην Εσθονία στο 61o λεπτό, "κλειδώνοντας" ουσιαστικά τη νίκη. Σκόρερ ο Κώστας Σταφυλίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ, όμως τα εύσημα θα πρέπει να δοθούν και στον Μίχαελ Σκίμπε.

Κι αυτό γιατί ήταν προσωπική επιλογή του Γερμανού κόουτς να το εκτελέσει ο Σταφυλίδης. Τι έγινε; Την ώρα που η Εθνική κέρδισε φάουλ έξω από την αντίπαλη περιοχή, Μήτρογλου και Σταφυλίδης πήγαν πάνω από την μπάλα.

Αφού τα λέγανε, γύρισε ο Μανωλάς που πήρε την εντολή από τον πάγκο και τους είπε πως ο Σκίμπε ζήτησε ο ίδιος να το εκτελέσει ο Σταφυλίδης. Ο Μήτρογλου το δέχθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα και ο συμπαίκτης του έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα! Όσο για τον πανηγυρισμό του; Παραήταν παθιασμένος φωνάζοντας "εγώ, εγώ" και δείχνοντας τον εαυτό του.

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.