Η μοναδική ευκαιρία του Μάνταλου και η σούπερ απόκρουση του Καρνέζη

Το φινάλε στη Ζένιτσα έσπασε καρδιές, με τον Μάνταλο να χάνει τεράστια ευκαιρία για να δώσει τη νίκη στην Εθνική και τον Καρνέζη να κάνει την απόκρουση του αγώνα λίγα λεπτά μετά. Δείτε VIDEOS.

"Χαμός" μέσα σε λίγα λεπτά στη Ζένιτσα, με την Εθνική Ελλάδας να έχει απίστευτη ευκαιρία στο 82' να φύγει ακόμα και με το τρίποντο κόντρα στους Βόσνιους και τρία λεπτά αργότερα να βλέπει τον τερματοφύλακά της να αποδεικνύεται... φύλακας-άγγελος και να κρατάει το μηδέν!

Ο παίκτης που θα μπορούσε να μας στείλει στα... ουράνια ήταν ο Μάνταλος που δέχτηκε εκπληκτική πάσα από τον Τάσο Δώνη (σε μία άριστα ξεδιπλωμένη αντεπίθεση της γαλανόλευκης) αλλά δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, με το πλασέ του να την στέλνει ελάχιστα έξω από την εστία του Μπέγκοβιτς, ενώ στο 85' ο Ορέστης Καρνέζης "κατέβασε ρολά" αποκρούοντας με το δεξί χέρι με υπερένταση την κεφαλιά του Μπίτσακτσιτς.

Η ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΤΑΛΟΥ:

 

Η ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΚΑΡΝΕΖΗ:

 

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".