Κανονικά ο Μανωλάς, πλήρης η Εθνική

Ο Κώστας Μανωλάς βρίσκεται στα πλάνα του Μίχαελ Σκίμπε, αφού προπονήθηκε κανονικά την Τετάρτη. Η πιθανή ενδεκάδα της Εθνικής Ελλάδας με Μαυροβούνιο.

Κανονικά ο Μανωλάς, πλήρης η Εθνική
Μανωλάς-Εθνική Ελλάδας-προπόνηση ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κώστας Μανωλάς έβγαλε όλο το πρόγραμμα της Τετάρτης χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις τους κοιλιακούς και υπολογίζεται από τον Μίχαελ Σκίμπε για τη φιλική αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας την Πέμπτη (24/03, 20:00, live Contra.gr) με αντίπαλο το Μαυροβούνιο στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Ο κεντρικός αμυντικός της Ρόμα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα τις προηγούμενες ημέρες και η έλλειψη προπονήσεων ίσως να τον κρατήσει στον πάγκο. Εάν συμβεί αυτό, την τριπλέτα της άμυνας στο 3-5-2 που θα παρατάξει ο Γερμανός τεχνικός θα πάρει ο Μάριος Οικονόμου.

Οι υπόλοιποι δύο στόπερ της Εθνικής ομάδας θα είναι οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Γιώργος Τζαβέλλας, δεξιά όλη την πλευρά θα πάρει ο Βασίλης Τοροσίδης και αριστερά ο Κώστας Σταφυλίδης.

Στη μεσαία γραμμή, οι Ανδρέας Σάμαρης και Πέτρος Μάνταλος μοιάζουν να έχουν βέβαιη θέση στο αρχικό σχήμα και την τελευταία θέση θα καλύψει ένας εκ των Αλέξανδρου Τζιόλη - Παναγιώτη Ταχτσίδη.

Όσο για την επίθεση, ο Κώστας Φορτούνης θα κινείται στην πλάτη του Κώστα Μήτρογλου.

Photo credits: Action Images

News 24/7

24MEDIA NETWORK