Καραγκούνης: "Να σηκωθεί από τα συντρίμμια η Εθνική"

Ο Γιώργος Καραγκούνης εξήγησε ότι η Εθνική θα πρέπει να αφήσει πίσω της την αποτυχία στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γαλλίας και να κοιτάξει το μέλλον της.

Καραγκούνης: "Να σηκωθεί από τα συντρίμμια η Εθνική"
Καραγκούνης INTIME SPORTS

"Όταν αγωνίζεσαι υπό πίεση είναι πάντα πολύ δύσκολο να κερδίσεις. Για οποιαδήποτε ομάδα. Πολλά έφταιξαν. Δεν είναι της παρούσης να αναλύσουμε όλα αυτά που έχουν γίνει. Πρέπει να δούμε με ηρεμία τι μπορεί να γίνει για τη συνέχεια γιατί πρέπει να υπάρξει συνέχεια.

Το να μην πας σε μία τελική φάση είναι άσχημο και οδυνηρό γιατί η Εθνική "τρέφεται" από τέτοιες διοργανώσεις. Όχι μόνο για το πρεστίζ, αλλά και για κοινωνικούς λόγους. Είναι μία πάρα πολύ δύσκολη μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η Εθνική πρέπει να σηκωθεί και να μην ακολουθήσει το κακό παράδειγμα άλλων ομάδων που βρίσκονται πολλά χρόνια εκτός μεγάλων διοργανώσεων" , είπε αρχικά στην κάμερα της EΡΤ o Γιώργος Καραγκούνης.

Ερωτηθείς αν θα είναι "παρών" στην επόμενη μέρα του ομοσπονδιακού συγκροτήματος, ο τεχνικός διευθυντής απάντησε: "Για οτιδήποτε κινείται γύρω από την Εθνική και μου ζητείται βοήθεια δεν μπορώ να το σκεφτώ και δεύτερη φορά. Δεν το έχω μετανιώσει. Αν το είχα αρνηθεί θα ήμουν δύο φορές πιο στεναχωρημένος. Το θέμα είναι ότι όλοι πρέπει να βοηθήσουμε για να σηκωθεί η Εθνική από αυτά τα άσχημα αποτελέσματα".

Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Καραγκούνης δήλωσε στην κάμερα του OTE TV: "Βρισκόμαστε εκτός ελπίδων για οποιαδήποτε θέση και αυτό είναι που μετράει. Χάσαμε δύο φορές από τα Νησιά Φερόε και αυτό είναι πολύ άσχημο για την Εθνική και το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα. Το ποδόσφαιρο τα έχει αυτά. Είχαμε συνηθίσει στις προκρίσεις και όλα αυτά τα ωραία της τελευταίας δεκαετίας, αλλά υπάρχουν και δύσκολες στιγμές. Δεν μπορείς να το αποφύγεις, δεν γίνεται να κερδίζεις συνέχεια, ωστόσο έχουν έρθει πολύ άσχημα αποτελέσματα. Θα πρέπει να το αποδεχθούμε, να σηκωθούμε από τα συντρίμμια και να παλέψουμε για να ξαναγίνει η Εθνική όπως ήταν πριν από ένα χρόνο και όλοι οι Έλληνες έχουν γνωρίσει".

Διαβάστε ακόμα:

Νησιά Φερόε - Ελλάδα 2-1 (VIDEOS)

ΠΕΠ 2016: Τα σενάρια πρόκρισης της Εθνικής

Χιούμορ και κριτική: Τα ξένα tweets για την κατάντια της Ελλάδας

Μαρκαριάν: "Ερασιτέχνες; Είδατε πώς έτρεχε το 11 και το 8;"

Χαμός στο twitter με τους "ψαράδες" των Νησιών Φαρόε

Τα γκολ του Νησιά Φερόε-Ελλάδα σε VIDEOS

Τα ρεκόρ των Νησιών Φερόε

News 24/7

24MEDIA NETWORK