Κοιτάξτε πως "έκανε" τον Λούλιτς ο Τοροσίδης!

Ο Βασίλης Τοροσίδης έβγαλε νοκ-άουτ με αγκωνιά τον Λούλιτς στο 21ο λεπτό του Βοσνία-Ελλάδα και λίγες ημέρες αργότερα ιταλικό ΜΜΕ αποκάλυψε πώς έγινε το "θύμα" του (PICS).

Ο αγώνας της 9ης Ιουνίου στη Ζένιτσα μεταξύ της Βοσνίας και της Ελλάδας μπορεί να μην είχε γκολ όμως σημαδεύτηκε από αρκετές δυνατές μονομαχίες και μία από τις πιο χαρακτηριστικές ήταν εκείνη του Βασίλη Τοροσίδη με τον Σέναντ Λούλιτς.

Ήταν εκείνη που έλαβε χώρα στο 21ο λεπτό με τους δύο παίκτες να παίρνουν μέρος σε εναέρια μονομαχία και τον Βασίλη Τοροσίδη να βγάζει άθελά του νοκ-άουτ τον αντίπαλό του, με την αγκωνιά του άσου της Μπολόνια να βρίσκει δίπλα στο μάτι εκείνον της Λάτσιο και να τον υποχρεώνει να αποχωρήσει πρόωρα από το ματς, δίνοντας τη θέση του στον Κόντρο.

Λίγες ημέρες αργότερα μάλιστα η "Corriere dello Sport" εντόπισε τον μέσο των "λατσιάλι" και ανέβασε φωτογραφίες με το τσιρότο στο φρύδι αλλά και το πρησμένο μάτι του,

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!