Ξεκαθαρίζει του Σούστερ, ανακοινώνεται ο Νικοπολίδης

H εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ συνεδριάζει την Τετάρτη και αναμένεται να πάρει σημαντικές αποφάσεις, μεταξύ των οποίων και για τον επόμενο προπονητή Εθνικής.

Ξεκαθαρίζει του Σούστερ, ανακοινώνεται ο Νικοπολίδης

Για την ώρα ο επικρατέστερος για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είναι Μπερντ Σούστερ. Την Τρίτη μάλιστα έγινε ραντεβού με τον Γερμανό τεχνικό, χωρίς ωστόσο να υπάρξει οριστική συμφωνία παρά το καλό κλίμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως τις δυο πλευρές χωρίζει μικρή οικονομική διαφορά που δεν αποκλείεται να γεφυρωθεί την Τετάρτη ( η ΕΠΟ προσφέρει 600.000 ευρώ το χρόνο συν μπόνους 500.000 ευρώ αν η Εθνική πάει στο Μουντιάλ).

Στο μεταξύ αναμένεται να ολοκληρωθούν οι τυπικές διαδικασίες για τη συνεργασία με τον Αντώνη Νικοπολίδη, ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση της Εθνικής Ελπίδων.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε μεταξύ άλλων την παρακάτω απόφαση:

-Αποφάσισε την πρόσληψη του κ. Αντώνη Νικοπολίδη ως προπονητή της Εθνικής Ελπίδων με τον κ. Μιχάλη Ιορδανίδη ως άμεσο συνεργάτη του. Επιπλέον, αποφάσισε την ανανέωση της συνεργασίας με τον κ. Γιάννη Γκούμα, που παραμένει προπονητής της Εθνικής Νέων ενώ αποφασίστηκε η πρόσληψη του κ. Σπύρου Λιβαθηνού ως άμεσου συνεργάτη του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK