Μαρκαριάν: "Ερασιτέχνες; Είδατε πώς έτρεχε το 11 και το 8;"

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν δεν θέλησε να χαρακτηρίσει ερασιτέχνες τους παίκτες των Νησιών Φαρόε, ωστόσο υποστήριξε ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολλά προβλήματα στην οργάνωση.

Μαρκαριάν: "Ερασιτέχνες; Είδατε πώς έτρεχε το 11 και το 8;"
INTIME SPORTS

"Προσπαθήσαμε, βάλαμε όλους τους επιθετικούς, αλλά ο αντίπαλος έπαιξε κλειστά, έκανε μεγάλη προσπάθεια κι εμείς φεύγουμε χωρίς τίποτα", είπε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός στη μικτή ζώνη μετά από το τέλος του αγώνα της Εθνικής με τα Νησιά Φαρόε.

Ερωτηθείς για το γεγονός ότι οι αντίπαλοι ήταν ερασιτέχνες, ο Σέρχιο Μαρκαριάν απάντησε: "Ερασιτέχνες; Είδατε πώς έτρεχε το 11 και το 8; Είναι ομάδα. Η Εθνική χάνει σιγά σιγά αυτήν την καλή στιγμή του 2004. Πήγαμε πολύ πίσω και τώρα πρέπει να σκεφτόμαστε το τέλος αυτής της διαδικασίας. Χρειαζόμαστε δύναμη και καινούργιες ιδέες για να έρθουν τα καλά αποτελέσματα στην Ευρώπη. Δεν είναι εύκολο γιατί το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολλά προβλήματα στην οργάνωση".

Σχετικά με τη ρίζα του προβλήματος, ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε: "Η Εθνική έχει μεγάλο πρόβλημα στη δημιουργία νέων παικτών. Παίζουμε πολύ λίγα ματς και δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε τη διαφορά. Η ΕΠΟ πρέπει να προσπαθήσει για τη διόρθωση πολλών πραγμάτων. Η ομοσπονδία και ο Γιώργος (σ.σ. Καραγκούνης) πρέπει να βρουν ένα δρόμο που θα βλέπει το μέλλον".

Τέλος, κληθείς να σχολιάσει αν θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία, ο Σέρχιο Μαρκαριάν ήταν σαφής: "Όχι, έχω συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο. Ξέρετε πως είναι το ποδόσφαιρο, αλλά δεν έχω πρόβλημα".

Διαβάστε ακόμα:

Μαρκαριάν: "Καραγκούνης και ΕΠΟ πρέπει να βρουν ένα δρόμο για την Εθνική"

Νησιά Φερόε - Ελλάδα 2-1 (VIDEOS)

ΠΕΠ 2016: Τα σενάρια πρόκρισης της Εθνικής

Χιούμορ και κριτική: Τα ξένα tweets για την κατάντια της Ελλάδας

Καραγκούνης: "Να σηκωθεί από τα συντρίμμια η Εθνική"

Χαμός στο twitter με τους "ψαράδες" των Νησιών Φαρόε

Τα γκολ του Νησιά Φερόε-Ελλάδα σε VIDEOS

Τα ρεκόρ των Νησιών Φερόε

News 24/7

24MEDIA NETWORK