Με Αθανασιάδη, Μάνταλο, Πέλκα η αποστολή της Εθνικής

Ο Κώστας Τσάνας ανακοίνωσε τη λίστα με τους 23 ποδοσφαιριστές για τους δύο τελευταίους αγώνες της Εθνικής Ομάδας στα προκριματικά του Euro 2016 με την Βόρεια Ιρλανδία και την Ουγγαρία.

Με Αθανασιάδη, Μάνταλο, Πέλκα η αποστολή της Εθνικής
INTIME SPORTS

Τη λίστα με τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του στα δύο τελευταία ματς των προκριματικών του Euro 2016 έκανε γνωστή ο Κώστας Τσάνας. Ο Έλληνας κόουτς επανέφερε στην ομάδα τον Πέτρο Μάνταλο μετά τον τραυματισμό του, τον Στέφανο Αθανασιάδη που έλειπε από τα προηγούμενα δύο ματς και τον Κώστα Σταφυλλίδη. Επίσης, ξανακάλεσε τους Κίτσιου και Αραβίδη.

Αυτή τη φορά εκτός έμεινε ο Κώστας Γιαννούλης, ο Θανάσης Πέτσος, ο Σωτήρης Νίνης ο Βαγγέλης Πλατέλλας και ο Γιάννης Φετφατζίδης, οι οποίοι είχαν κληθεί για τα ματς με Φινλανδία και Ρουμανία.

Οι διεθνείς που κλήθηκαν από τον Κώστα Τσάνα είναι οι εξής: Ορέστης Καρνέζης, Στέφανος Καπίνο, Μάρκος Βελλίδης, Λουκάς Βύντρα, Βασίλης Τοροσίδης, Στέλιος Κίτσιου, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κώστας Μανωλάς, Βαγγέλης Μόρας, Χοσέ Χολέμπας, Κώστας Σταφυλλίδης, Αλέξανδρος Τζιόλης, Ανδρέας Σάμαρης, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Δημήτρης Πέλκας, Παναγιώτης Κονέ, Πέτρος Μάνταλος, Κώστας Φορτούνης, Στέφανος Αθανασιάδης, Κώστας Μήτρογλου, Νίκος Καρέλης, Χρήστος Αραβίδης.

Ο Κώστας Μανωλάς έχει συμπληρώσει τρεις κίτρινες κάρτες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα εναντίον της Βόρειας Ιρλανδίας.

Η έναρξη της προετοιμασίας της Εθνικής για τον αγώνα με την Βόρεια Ιρλανδία είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 5/10/2015 και ώρα 18:30. Η αποστολή μεταβαίνει στο Μπέλφαστ την Τρίτη 6/10/2015 και ώρα 15:30.

News 24/7

24MEDIA NETWORK