Με Τάσο Δώνη κόντρα στη Βοσνία!

Μπορεί οι κλήσεις του Μίκαελ Σκίμπε για το παιχνίδι της Εθνικής μας στη Βοσνία (9 Ιουνίου) να μην έχουν ανακοινωθεί ακόμη αλλά σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Contra.gr σε αυτές βρίσκεται - για πρώτη φορά - και ο Τάσος Δώνης.

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Τάσου Δώνη με τη φανέλα της Νις (τερμάτισε 3η στο Σαμπιονά) το τελευταίο δίμηνο και τα 5 γκολ που σημείωσε ο Έλληνας επιθετικός με τη φανέλα της γαλλικής ομάδας, φαίνεται πως κέντρισαν την προσοχή του Μίκαελ Σκίμπε που αποφάσισε να τον...επιβραβεύσει.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, λοιπόν, έχει συμπεριλάβει  τον 20χρονο γιο του Γιώργου Δώνη στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για το παιχνίδι με τη Βοσνία στη Ζένιτσα που θα γίνει στις 9 Ιουνίου, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ. Αυτή θα είναι η πρώτη παρουσία του Τάσου Δώνη στην μεγάλη Εθνική κι αφού έχει περάσει από όλες τις μικρές εθνικές ομάδες.

Για την ώρα πάντως δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές  οι υπόλοιπες επιλογές του Γερμανού τεχνικού.

Podcasts

Οι 2 Κοντροί #4: Προκρίνεται ο Ολυμπιακός;

Γιάννης Φιλέρης και Θανάσης Κρεκούκιας αφήνουν για λίγο στην άκρη τους τσακωμούς στον αέρα των '2 Κοντρών' και αναλύουν τις πιθανότητες του Ολυμπιακού για την πρόκριση στο παγωμένο Κίεβο.